Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Filmovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filmovi Raspravljate o temi " Zle " curice ? u Kultura i Zabava forumu; Hey ljudi. Samo me zanima što mislite o Japanskim horor flmovima i svim ostalim kopiranjem takvih tema. Danas gotovo niti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-03-08, 07:06   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 637
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica
Angry " Zle " curice ?

Hey ljudi.Samo me zanima što mislite o Japanskim horor flmovima i svim ostalim kopiranjem takvih tema.

Danas gotovo niti jedan horor koji sam posudio nije bez neke male zle proklete curice u bijeloj haljinici....mislim WTF......kaj rulja vidi u tome ?

Ajde ok prvih par filmova koje znam sa takvim temama su Grudge i Ring etc.....ali recimo Glasnici Zla isto ono neka familija se doseli iz grada na neko pripizdinsko selo na neku farmu u naravno " NAPUŠTENU " kuću gdje se desilo neko sranje,nestala cijela prošla obitelj etc.
I naravno ima scena sa curicom koja brije po kući i to je tako napravljeno da mi se dignu se dlake na tijelu.

Ako ste gledali Ring onda znate o čemu govorim.Gdje su nestali svi horori gdje zapravo znam o čem se radi sa ajmo reći " Jack the Ripper " koljačinama di neka budala izmutirana pokolje sve živo ?

E sad,vaša mišljenja plz Zašto se tema Ring,Grudge i " zlih " malih curica ponavlja over and over and over again ? U čem je poanta ? I naravno ako ste igrali Fear i Fear-Perseus Mandate opet mala jebena curica....Meni je ta tema u horor filmovima jedino što me ubi u mozak.Jesam samo ja ili takve teme u filmovima zbilja djeluju strašno ?
Replica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 10:03   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 20
Poruka: 1,030
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat
Re: " Zle " curice ?

a vjerojatno zato rade takve filmove jer su male "nevine" curice strašnije od nekakvih 2 metarnih koljača, sa ožiljkom na faci i nikad opranim zubima
lotr0510 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 10:34   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Lol nikad opranim zubima

Ali fakat to kad vidim malu curicu u hororu odma promijenim program lol

A kaj je najbolje to što Japanci najbolje igraju takve uloge.....Kao što sam rekao više nema niti jednog horo filma bez neke " satan " curice

Ajde kužim da naprave neki film sa para psihološkom temom ili nešto neki koljači itd ali ovo.....jadno
Replica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 14:38   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,269
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Cilj horor filmova je uplašit gledatelja....a to više nije moguće masovnim koljačkim scenama, od Masakra i Helovina, tamo sredinom sedamdesetih....japanci su u jednom trenutku našli onu pravo stravičnu nit, koja je malo uzdigla ovaj žanr iz učmalosti i nemogućnosti da se ikoga zapravo uplaši. E sad, kao što to uvijek bude, sve što je OK kratko traje....počeo se i ovakav pristup hororu gubit, kako pod okriljem svehvaljenog Holivuda, tako i u matičnom Japanu. Ništa, jedino šta preostaje da čekamo na nešto novo i svježe da nas opet proba uplašit....
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 14:45   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,057
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

U zadnje vrijeme nisam pogledo ni jedan horor koji mi je bio strašan. Ne znam, te masovne scene klanja su mi više smiješne nego strašne jer mi je to totalno nerealno.
A još bi za horore naveo da mi je glazba dosta bitna stvar kod takvih filmova, evo npr stari nastavci Halloween-a meni imaju odličnu horor glazbu koja dosta utiče na atmosferu samog filma.

Ispravljam sam sebe da u zadnje vrijeme nisam ni jedan dobar horor pogledo, solidan mi je Hostel 1, al dvojka mi je glupost
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 14:55   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Nema više strašnih horora, sad se natječu u najperverznijim smrtima ali osim što je bolesno nije strašno

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 18:01   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 03-04-07
Godina: 25
Poruka: 503
Bluebird se izdvaja iz maseBluebird se izdvaja iz maseBluebird se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Slažem se. Stvarno volim horore i vrijeme je da naprave nešto strašno, a ne gnjusno. A što se tiče muzike, ne volim ono prepadanje na jačinu zvuka umjesto na scenu. Ako se sjećam dobro, u Isijavanju i Egzorcistu je pri mnogim strašnim scenama korištena tišina.
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 19:34   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

E baš to mrzim.Današnji horori se više temelje na prepadanje zvukom.....to uglavnom kod ovih Japanskih i kopija tih tema.Ne znam...neki primjer možda...ok stariji film Omen....žena uzima ljekove iza ogledala,zatvori ormarić i u ogledalu vidi zaklanog jarca ali nije to tako strašno nego zvuk u tom trenutku

Ali i ovo što ste rekli da se horori natječu u što brutalnijoj smrti...najžešči film mi je bio...hm Brda imaju oči recimo....ništa strašno ali brutalno do jaja....

Prije dok sam imao 6 godina ( sad imam 18 ) horori su bili pravi filmovi.Sve što je bilo napravljeno bilo je napravljeno savršeno.Najdraži film onda koji sam gledao bio je " The thing ".....lol teška koljačina ali ujedno u to vrijeme i strašan.A današnji se samo temlje na " jebanju " u mozak....imamo u većini filmova glavnog lika koji vidi stvari koje nitko drugi ne vidi i na kraju se uspostavi da je frajer bio pod utjecajem LSD-a lol.....kužite ? Kao što je isto i Daka rekao.Glazba ima najveći efekt na horor.A ne ova sva sranja recimo vidim ženu kak hoda po hodniku po mraku,mrkla tišina (objasnit ću na kraju ),nema glazbe nego neki usrani zvuk violine od koje mi kosa padne sa glave. Nema krvi,nema ničeg,nikakvih mostera,samo nagli zvuk jednog instrumenta.Meni je recimo zanimljivije kad vidim recimo grupicu ljudi (SWAT ) etc ulaze u neko područje,a sve puno krvi,svugdje trupla raskomadana okolo...pitaš se " lol wtf , tko je to mogao " napraviti.I onda kako se priča razvija bla bla bla nešto što je tijekom vremena mutiralo u nešto itd.

P.S. Još nešto jako važno što sam primjetio kod ovih novijih horora......cijeli film je recimo " mute " da te prisiljava da pojačaš zvuk do daske a drugi tren BUUUUU motherfucker srce mi stane .
Ako ne to onda se " curice etc " sve što je mrtvo kada hoda,napravljeno kad gledaš misliš si " WTF ,što ova ima Lag ? Takvi pokreti me ube do daske.
Replica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 19:46   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,057
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Obožavam film The Thing (1982) gledo sam ga mali milijun puta
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 19:53   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,157
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

kako da skinem film ring s neta?
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103