Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Filmovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filmovi Raspravljate o temi " Zle " curice ? u Kultura i Zabava forumu; Ili Torrent ili neki drugi programčić....ja za sve koristim Ares Dobar programčić...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-03-08, 20:01   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 713
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica
Re: " Zle " curice ?

Ili Torrent ili neki drugi programčić....ja za sve koristim Ares

Dobar programčić
Replica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 12:03   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-12-07
Godina: 23
Poruka: 241
mate_jeb@te se izdvaja iz mase

meni je u torrent najdrazi (mi torrent ali neman to slovo na tastaturi samo upises u torrent i skines ga). ali sta se tice ove teme i meni je muzika vrlo bitna, takoder daleko najjaca mi je u halloween. ali isto tako drago mi je kad me saseru sa muzikon ka sta su me u ring1 sasrali kad je prikazalo onu u ormaru. a to sta si reka replica da su ti prije bili bolji horori, i meni su, ali jedan veliki razlog zato sta smo bili dica pa smo se bojali
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 16:52   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Heh istina

Ja znam kad gledam neke danas horore pa se samo ne zaserem ako je horor dobar.

Ali ima jedna čudna stvar,moj stari recimo,kad mu kažem da pogledamo neki dobar film uz pivce....

Kaže " Joj daj zajebi neću ti ja ta sranja gledat nerealna ".Puno puta me zanimalo da li je izgubio interest u takav žanr filma ili ne želi priznat da postoje stvari koje bi čak i njega " OMFG kaj je to bilo ?!?! ".

Mislim da je ovo drugo ali ok.Nema ljudi koje bar jedna scena ne ubije u mozak.Bez obzira na godine.
Replica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 01:44   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-11-06
Poruka: 1
oceanborn se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
E baš to mrzim.Današnji horori se više temelje na prepadanje zvukom.....to uglavnom kod ovih Japanskih i kopija tih tema.
nisam baš primjetila da se azijski filmovi oslanjaju na zvučne efekte.

off: lol vidim da sam registrirana tu godinu i po, a ovo mi je prvi post
oceanborn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 08:16   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Welcome

E da natrag na temu.To si u pravu mislim.Ovi azijski često naprave nekakve deformirane face da kad ih vidiš se odmah smrzneš od straha a ovi ostali tipovi horora....oni su više na prepad zvukom.
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 23:38   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-12-07
Godina: 23
Poruka: 241
mate_jeb@te se izdvaja iz mase

pa to je mozes napravit da te nesto sasere tipa prikazes neku morbidnu, iskasapljenu facu. mogu se sasrat tako otic na oni roten.com pa gledat te pizdarije. ali u ovin sada hororim nije bas da me nista prepadne osin naglo pojacanog zvuka. i sad kad gledan stare horore ne saseren se uopce ali mi ih je tako drago pogledat jer san ka dite pisa od straha
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 10:43   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: mate_jeb@te Pogledaj Poruke
pa to je mozes napravit da te nesto sasere tipa prikazes neku morbidnu, iskasapljenu facu. mogu se sasrat tako otic na oni roten.com pa gledat te pizdarije. ali u ovin sada hororim nije bas da me nista prepadne osin naglo pojacanog zvuka. i sad kad gledan stare horore ne saseren se uopce ali mi ih je tako drago pogledat jer san ka dite pisa od straha
Hehe istina.Naglo pojačani zvuk me najviše pukne.
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 00:45   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-03-08
Poruka: 145
Striptizeta se izdvaja iz mase

meni je krug 2 bezveze.... ne znam jesu li kinezi il japanci ... ali neka curica (sodoko il tak nekak) je katastrofa.... ili neki malac (koji se također nalazi u tom filmu, ne znam kak se zove)... ne znam sta drugi vide u njemu ali mi je bezveze... najstrašnija scena je di se krv prolijeva po cesti dok taj mali to gleda.... a da ne napominjem kako me živcira njihov jezik.... ne vrijeđam njihov jezik, ali ima i kvalitetnijih horora od ovog..... najdraža mi je parodija na taj film mislim da je mrak film 3... nisam sigurna...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111