Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 25

13 životnih fraza

Raspravljate o temi 13 životnih fraza u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; 1. Volim te ne zbog toga sto si ti, vec zbog toga sto sam ja kad sam pored tebe. 2. ...

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,409
    Liked
    321 times

13 životnih fraza

1. Volim te ne zbog toga sto si ti, vec zbog toga sto sam ja kad sam pored tebe.

2. Ni jedna osoba ne zasluzuje tvoje suze, a ona koja ih zasluzuje nece te nikada rasplakati.

3. Samo zato sto te neko ne voli onako kako bi volio/la, ne znaci da nisi voljena cijelim njegovim bicem.

4. Pravi prijatelj je ona osoba koja te drzi za ruku i dodiruje tvoje srce.

5. Najgori nacin da ti neko nedostaje je da sjedis pored njega i znas da ga nikada neces imati.

6. Nikada se ne prestani smijati, cak ni kada si tuzan/na neko ce se mozda zaljubiti bas u tvoj osmjeh.

7. Mozes biti samo osoba na ovom svijetu, ali za nekoga ti si cijeli svijet.

8. Nemoj provoditi vrijeme sa nekim kome nije stalo provoditi ga s tobom.

9. Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude desilo, biti zahvalan/na.

10. Ne placi zato sto se zavrsilo. Smij se zato sto se dogodilo.

11. Uvijek ce biti ljudi koji ce te povrijediti. Nastavi vjerovati, samo budi oprezan/na.

12. Postani bolja osoba i budi siguran/na da znas ko si prije nego sto sretnes nekoga novog, a nadaj se da ta osoba zna ko si.

13. Ne opiri se toliko. Najbolje stvari se desavaju onda kada ih ne ocekujes.

Zanimljivo... Stvarno istinito.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika ivana0015
    Datum registracije
    21-09-07
    Poruka
    865
    Liked
    0 times

Re: 13 životnih fraza

jako lijepo...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika BITCHARKA
    Datum registracije
    10-02-07
    Poruka
    882
    Liked
    1 times

predivno...mozda si neku uzmen za potpis ako nije bed..
    tek sad znam da ništa ne znam.

Banned Avatar od korisnika Hacker55
    Datum registracije
    30-12-05
    Poruka
    449
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke

5. Najgori nacin da ti neko nedostaje je da sjedis pored njega i znas da ga nikada neces imati.
    dozivljavam vec duze vrijeme...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika ludiabra
    Datum registracije
    18-11-05
    Poruka
    2,363
    Liked
    2 times

Regularni forumas Avatar od korisnika andjela26
    Datum registracije
    20-04-06
    Starost
    32
    Poruka
    137
    Liked
    0 times

"Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. "

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

2. Ni jedna osoba ne zasluzuje tvoje suze, a ona koja ih zasluzuje nece te nikada rasplakati.

6. Nikada se ne prestani smijati, cak ni kada si tuzan/na neko ce se mozda zaljubiti bas u tvoj osmjeh.

9. Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude desilo, biti zahvalan/na.

11. Uvijek ce biti ljudi koji ce te povrijediti. Nastavi vjerovati, samo budi oprezan/na.

12. Postani bolja osoba i budi siguran/na da znas ko si prije nego sto sretnes nekoga novog, a nadaj se da ta osoba zna ko si.

Ove mi se jako sviđaju.
    stupid is as stupid does

Uvaženi forumas Avatar od korisnika automaton
    Datum registracije
    15-12-06
    Poruka
    961
    Liked
    1 times

Isprobaj što više partnera/ica, jer kako ćeš inače znati da ti je on/ona pravi/a. Najbolje je da napraviš popis abecednim redom i kreneš po tom redu: tako bar nećeš promašiti pravu osobu.

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

Lijepo
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

1. Volim te ne zbog toga sto si ti, vec zbog toga sto sam ja kad sam pored tebe.

4. Pravi prijatelj je ona osoba koja te drzi za ruku i dodiruje tvoje srce.

7. Mozes biti samo osoba na ovom svijetu, ali za nekoga ti si cijeli svijet.

Predivno je....stvarno!
    Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku