Žene... Tko bi ih razumio. Mogla si pitati nešto lakše.![]()
Raspravljate o temi Alahove nevjeste u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; Upravo čitam knjigu Alahove nevjeste-o čečenskim ženama i djevojkama koje su obučavali da budu teroristice-samoubojice. Dosta me zanima Kavkaz i ...
Žene... Tko bi ih razumio. Mogla si pitati nešto lakše.![]()
Potpisi su za budale.
Žene - ne moš s njima, ne moš bez njih.
Procitao si krivo. Islam nema takvu zapovijed nego preporuku. Uopce, glupo je o tome komentirati. Obrati paznju tko ti daje vijesti iz svijeta. I ne mozes komentirati Islam ako ne znas arapski jezik, ne zivis u njihovom drustvu ili nemas gene. (Upravo mi je prijatelj to objasnio jer je i mene zanimalo)
Islam u bosni, turskoj i ostalim zemljama nemaju veze s tom religijom.
Uzmi primjer,da si u hare krisna pokretu, ne znas sanskrit, a ostali clanovi ti trube svoja misljena i stajalista. To zovem KAZALISTE. S toga, i ostale religije koje nemaju originalan recept ZOVEM laznom, nepotrebnom, te dajem preporuku, nauci zivjeti sa sobom, bog je u tebi, nije njegova slika ni prilika nego ti. Nadji ga.
(Sorry, citiram prijatelja kojemu virujen jer je reka da nikada nece stupiti na ovu scenu, kao ni na alfa i omegi jer vidi muljanje i lazi a prije svega dvoslojnu drzavu)
![]()
O tome sam čitala u knjizi "Bog još dolazi u Afganistan samo plakati".
Govori o mudžahedinima, vjerovanju... Naime, mnogi od njih misle (po tome njihovom starom vjerovanju) da upravo ti mladići su na neki način "sveti" iz razloga što su spremni proliti krv za vjerovanje u... i da je velika čast baš zbog toga biti ženom jednog mladića koji ima "hrabrosti" postati svecem, odnosno (ako poginuo), biti udovicom "sveca"... Imaju poseban naziv za takve ljude, ne mogu se sjetiti kako bi se doslovno prevelo, "svetac" bi nekako najbliže označavalo...
Zadnji Uredio dorina : 17-06-09 u 22:08
stupid is as stupid does
Zvuči zanimljivo. Potražit ću knjigu ako se sjetim.
Potpisi su za budale.
Preporučam![]()
stupid is as stupid does
Gdje si je posudila? Ili kupila? Fascinira me arapska kultura i mnogo sam toga dosad pročitao, ali ni izbliza većinu.
Potpisi su za budale.
Posudila sam u knjižnici. Čitala sam dosta toga te (ili slične) tematike. Trenutno čitam "Nevjernicu". Zanima me položaj žene u tim kulturama.
Izgleda da dosta škorpiona ima slične interese![]()
stupid is as stupid does