prvo,ovo nije nista protiv tebe ni tvoje ideje,ovo je samo moja analiza da se razumimo
dakle,ti si svjestan kud ovo vodi?
u dva smjera:
1. osnovanje udruge koja ce se razviti u sektu i na kraju dobiti status religije i protiviti svemu sto definira pojam ateizam
2. nikuda
dalje u tekstu,kakva to gradanska i demokratska prava krscani i clanovi ostalih religija imaju a da ateisti nemaju?
svi placamo poreze,u zatvor te ne trpaju zbog vjerskog stajalista,pred zakonom ti zivot nije nista manje vrijedan od vjernika tako da mi nije jasno na sto ciljas sa ovim dijelom...
imam neki osjecaj da si pobrka nesto u svojoj novostecenoj mrznji prema katolickoj crkvi...definiras ateizam kao pokret dok je on samo pojam iliti naziv za ljude koji vjeruju da bog ne postoji...
je, istina je da ovo sta crkva cini je totalni debilizam i neprihvatljivo,no cinjenice su take da je 99% vjernika vjernik jer su tako odgojeni i ne zele nista cuti protiv toga jer znadu da ne mogu biti u pravu ali si ne mogu priznati to pa time odma daju izgovor "mene to ne zanima,imam vaznijeg posla",al glavno da se redovito ide u crkvu (bar nek dio) i moli boga kad im tesko...i sto najvaznije od svega, bez krvoprolica nista neces postici tako da ti je sve ovo uzaludno
e,i jos nest...velis osnovati novu politicku stranku ateista...koja je to politicka stranka bazirana na vjeri u boga?
mjesas religiju medu politiku a tamo joj nije mjesto

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom

npr
my own fan club (zatvoreno radi preuredjenja)