| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Ateizam u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: teica Da li su ateisti kada organizirali neku humanitarnu akciju? Ako nisu, trebali bi. Ateisti nemaju potrebu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ateizam Citat:
Ah, ta Biblija. Po meni cisti plagijat vjere puno starije od ove "naše", nastale u civilizaciji po kojoj toliko seru u istoj toj Bibliji. (ali to je vec druga tema, koju cu otvorit ako budem imala volje raspravljat o tome).
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ateizam Smješno je da netko vjeruje u boga a ne ponaša se kako crkva to zahtjeva (iako je 99% takvih vjernika). Svi imaju neko svoje viđenje Boga samo ne ono crkveno. Moje mišljenje -> Boga je stvorio čovjek. |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Starter | Re: Ateizam Mislim da je ateizam takodje religija ciji je glavni stav da Bog ne postoji ![]() Dakle ako se deklarises kao ateista ti si zapravo " vjernik" jedne od najstarijih religija na svijetu.
__________________ HAL do you read me, HAL? Open the pod bay doors, HAL... |
| | |
| | #106 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,317
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ateizam Slažem se,ljudi su se oduvijek klanjali nekim bogovima.....moje mišljenje je da su ljudi izmislili neko biće kao bog cisto iz straha od smrti,bolesti itd.... Cinjenica je da nema stvari kao što su smrt tj. da je covjek besmrtan bog uopce nebi bio potreban.
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ateizam Citat:
![]()
__________________ 0-2 | |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ateizam Da, ako to bukvalno gledas i hoćeš preokrenuti na svoju stranu. ![]() Vjerujem da Bahamut zeli reci kako je u ljudskoj psihi ugrađena velika doza narcisizma (ne mislim na muza od Indire!!) i zbog toga covjek želi vjerovati da nakon njegove smrti će se nastaviti ipak njegov "zivot" u nekom obliku. Zato u krscanstvu pojam pakla i raja, u istočnjackim religijama reinkarnacija itd.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #109 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ateizam evo kako o smrti kaže cesarić, a ja se slažem: Kad budem trava Mozda ce onda bolje da bude Kada se jednoga dana preselim U crve i u zemne grude. Ljuljat cu se u travama veselim, Mjesecinom i suncem poliven, Rasitnjen i dobro skriven. Nista mi nece ostat od uma, Nijedna misao mrtvoga duha; Ja necu imat ni uha ni sluha Da slusam tisinu svojega suma. Ako me kada stanu i kosit, Nece mi bola nanijeti kosa - Jedini teret koji cu nosit U novom zivotu biti ce rosa. |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,317
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ateizam |
« ukazanja
|
KANT IMMANUEL »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:58.