| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Ateizam u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: automaton Ja sam vjernik i molim se Bogu da ga privede pameti, ali to baš i nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ateizam Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Ateizam Nije bogat onaj koji ima mnogo novaca, nego onaj koji ima mnogo različitih potreba. Bogatstvo čovjeka kao čovjeka se ne mjeri novcem, nego njegovom realizacijom i potrebama. Kad bi novac bio mjera vrijednosti čovjeka, dobar konj bi bio višestruko vredniji od čovjeka. |
| | |
| | #127 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,078
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ateizam evo da malo živne tema: mislite li vi da je ateista sve više u svijetu (ajde barem u razvijenom svijetu tj europa) i da je religija na putu da postane povijesni artefakt ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: ateizam |
« Katolička crkva
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:49.

wtf 

pusa