| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Ateizam u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: automaton Ja nisam, ali ti očigledno jesi!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #134 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ateizam Citat:
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #135 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,145
![]() ![]() ![]() | Re: Ateizam Teice, mislim da si pogrešno shvatila. Koliko ja vidim, marinkoM8 je postavio pitanje: ˝Ima li sve više ateista i hoće li zbog njih religija (ne ateizam, već religija, i to bilo koja) postati povijesni artefakt?˝. I evo, usput ću ja odgovorit' na to: Mislim da neće. Uvijek će biti ateista, onih koji čvrsto vjeruju u Boga, kao i onih koji vjeruju u postojanje istog, ali ne i u Crkvu.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #138 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ateizam "Najveći pisci današnjice se prezivaju ateisti ili agnostici zato što se boje priznati da postoji misteriozna granica, sviđalo se to nama ili ne, i to ih čini inferiornim." - Paulo Coelho
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 18
![]() | Re: Ateizam Evo, baš pročitah da se preko 50% stanovnika u Češkoj i Estoniji izjašnjavaju kao ateisti ili agnostici.
__________________ Bolje šutjeti i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju |
| | |
![]() |
| Tagovi: ateizam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.

)