| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Ateizam u Znanost forumu; ne mogu sa sigurnoscu tvrditi koliko bogova to nemam pojma... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Ateizam Ček malo? Ko je spomenio da ja vjerujem u nadnaravna bića? Riječ je bila o egzorcizmu, telepatiji i telekinezi....to za mene ne rade nadnaravna bića nego ljudi sami!!!
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: Ateizam nisam citala dvojim da je razmisljanje o tome destruktivno ja na razmisljanje gledam kao proces, radnju.. ako vjezbanjem jacas misice, razmisljanjem jacas 'um' no za sve postoje granice, tak da ne ispadne da sad mislim da su fanatici ok ova teorija o Big bangu ide da se iz niceg stvorilo nesto... dobro, necu je osporavati. ali smatram da je to nesto trebao netko i koncipirati mislim, prosipaj boju i dobis samo mrlju. uzmi kist, planiraj i dobis sliku - smisao jer me razumijes? ![]() Zadnji Uredio zena_zmaj : 26-05-06 u 17:31. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: Ateizam Citat:
dobro, onda mi objasni od kud ljudima taj nadnaravni dio? samo pitam jer me zanima kak si vi to objasnjavate, nije ovo nikakvi napad ![]() | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Ateizam Citat:
Koliko bi onda po tebi trebalo biti nadnarvnih bića koji bi stigli sve te telepatske pojave odraditi. Ja ne mislim da je to nadnaravno. To što to ne mogu fizika i medicina još objasniti ne znači da odmah moramo posezati za nadnaravnim. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ateizam |
« vračare...
|
Islam »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:35.