Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Ateizam u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: automaton Navedi ti jedan jedini argument kojim ćeš osporiti Boga ili mi pokaži gdje si to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-03-08, 19:24   #481 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,321
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat
Re: Ateizam

Citat:
Pravi autor: automaton Pogledaj Poruke
Navedi ti jedan jedini argument kojim ćeš osporiti Boga ili mi pokaži gdje si to načinio ti ili netko drugi. Ateizam priča o ničemu. Ateizam je logički apsurd.
dokaži ti postojanje
Screamin aii poppy
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 19:36   #482 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
Mi poričemo vašu vjeru u Boga, ja želim da se o tome priča a ne šuti.
Nitko nikakvim sredstvima ne može poricati našu vjeru (uostalim: ni bilo čiju). Mi vjerujemo u Boga, a vi vjerujete u naše vjerovanje, inače ne biste imali o čemu govoriti. Samo vi vjerujte da možete osporiti naše vjerovanje... Uostalom, vjerovanje se ne može poricati. Kako ti ili bilo tko drugi možete znati je li ja vjerujem i ako vjerujem, kako će te to poricati. Kako ćeš poricati nečiju ljubav? Kako ćeš poricati nečiju nadu?

Ma nemate vi pojma o čemu govorite i mislite. Čista sujeta i ništa više. Monotono trompetiranje je najviši izraz ateizma.
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 20:32   #483 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,285
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Samo si ti monoton, stalno pišeš iste gluposti, ne znaš komunicirati s ljudima, sve ti svodi na vrijeđanje, toliko si bahat i umišljen da već mnogima na ovom forumu ideš na živce.
Ja mogu poricati i Boga i vjeru i religiju kao laž i obmanu. Reci mi molim te, ako ti dokažem da Bog ne postoji, hoćeš li prestat vjerovati?
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 00:00   #484 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-03-08
Godina: 1
Poruka: 666
lofi se izdvaja iz maselofi se izdvaja iz mase

molim vas nemojte trositi bandwith na automatona nego ga prijavite moderatorima klikajuci na usklicnik dolje desno. tip je stvarno spaljen ali to zaista nije moj ni vas problem. to je problem moderatora !!! ja (i drugi) sam na ovom topiku da izmjenjujemo informacije o ateizmu sto je i TEMA a ne da gubimo vrijeme na njegovo oftopicarenje i sveti rat.

njemu je ateizam dokaz da bog postoji. mislim da to sve govori

inace on je primjer trenda. takvi zapocinju debate (pogotovi ID freakovi i kreacionisti) ne bili nekako stvorili kontroverzu i aktualizirali rasprave i polemike o tome da li je bog stvorio covjeka i svemir ili ne. problem je u tome sto u tim debatama oni redovito gube ali to ih ne brine jer dobivaju bodove u javnosti. jer javnost onda dobije dojam da su u konfliktu dvije hipoteze i da se tu ima nesto raspravljati i debatirati . ALI NISU. znanost barata s dokazima a oni samo sa religiskim knjigama i verbalnim vratolomijama (ala automaton). kada se na stol bace karte onda reagiraju ovako:

Citat:
Navedi ti jedan jedini argument kojim ćeš osporiti Boga ili mi pokaži gdje si to načinio ti ili netko drugi.

Nitko nikakvim sredstvima ne može poricati našu vjeru (uostalim: ni bilo čiju). Mi vjerujemo u Boga, a vi vjerujete u naše vjerovanje, inače ne biste imali o čemu govoriti.

Ostali komentari komentara su toliko prizemni da se ne isplati trošiti vrijeme na njih
dada. prizemni. to je prava rijec.

teret dokazivanja nevjerojatnih tvrdnji je na onome koji ih zastupa. a to nisu ateisti.

da njegova apsurdnost bude jos i veca svaki vjernik pa i automaton je ujedno i ateista. da. samo prema drugim vjeroispovjestima a ne prema svojoj. on pretpostavljam ne vjeruje u postojanje allaha, krishne, zeusa, posejdona itd

prema tome njegovo glumatanje da ateizam nema smisla je blesavo. itekako ima smisla i on to dobro razumije sto ga ne sprjecava da tvrdi slijedece:

Citat:
Ma nemate vi pojma o čemu govorite i mislite.
ja sam novi na ovome forumu tako da sam neiskusan ali mora postojati nekakav nacin da ovaj tip i njemu slicni PRESTANU BLATITI OVAJ LEGITIMNI TOPIC KOJI SE TICE ATEIZMA. ako to nije moguce onda ovaj topic zaista nema smisla (a mozda ni forum). jer cim neko nesto napise ovaj uskace. pa svaki treci post je njegov u zadnjih par stranica uvijek za bazicno istom porukom : "ateisti su glupi & bog postoji "

Citat:
Gdje god se poriče Bog, tamo je dužnost teistima da brane svoju vjeru. Ako teisti smiju poricati ono u što mi vjerujemo, mi SMIJEMO I MOZEMO I IMAMO PRAVO braniti se od takvih besmislica.
mislim stvarno. ucinite nesto vi koji mozete pa da mozemo normalno razgovarati.
lofi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 00:05   #485 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,772
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: lofi Pogledaj Poruke
mislim stvarno. ucinite nesto vi koji mozete pa da mozemo normalno razgovarati.
Što te muči kod njega?? Ne vidim da vrijeđa, samo je zauzeo čvrst stav i nema potrebe raspravljati s njim, kad mu ga ne možete promjeniti... Ako njegove postove smatraš jednoličnima i nedostojnima rasprave nemoj mu odgovarati... ali mi mu ništa ne možemo, ako loše diskutira sve dok ne krši pravila, a s obzirom da nećemo banirati svaki put kad netko kaže loš si, u zabludi, prizeman, glup i sl...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 00:26   #486 (permalink)
Uvaženi forumas

ma off topic je . to je sve. pise u pravilniku.

jer nema smisla onda tema. garant ce ce pretvoriti (a i pretvorila se) u prepucavanje ima/nema boga.

prolistaj malo kolega. interevenirano je u svezi pravopisa takodjer po pravilniku ali nikako da se ovog makne. cemu pravila ako se ne postuju ?

mozda sam u krivu ali ...

bilo bi super da je ova tema o ATEIZMU. da ekipa moze izmjenit misljenja, linkove, materijale itd. ovako nemozes.

kao da ja upadnem na topic "samo za cure" i pocnem da je sminkanje glupost i bal bla. glupo je. stvara nepotrebni noise.

fakat kolega odvoji vremena i prelistaj stranice. postupi nepristrano i po pravilniku.

mozes i ovaj post izbrisat jer je of topic ali nisam ja kriv.

rispekt.
lofi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 09:56   #487 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,916
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Nevidim zasto si tako napao decka.Svatko ima pravo napisati sto misli kako on tako i ti.Nevidim sto te tu tocno sprecava da podijelis s drugima svoje linkove materijale i sl...Isto tako mi nije jasno po cemu si zakljucio da ovaj post trebaju otvarati i komentirati samo ateisti.posijeti temu RKC pa ces vidjeti tamo kakvih sve komentara ima ili na temu jehovi.U tome i je bit foruma.Razmjena misljenja i iskustava.Nebi li bilo pre dosadno kad bi svi isto mislili?Sto se off topica tice puno ih je otislo off topic ne samo on.
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 12:02   #488 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 451
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: automaton Pogledaj Poruke
Nitko nikakvim sredstvima ne može poricati našu vjeru (uostalim: ni bilo čiju). Mi vjerujemo u Boga, a vi vjerujete u naše vjerovanje, inače ne biste imali o čemu govoriti. Samo vi vjerujte da možete osporiti naše vjerovanje... Uostalom, vjerovanje se ne može poricati. Kako ti ili bilo tko drugi možete znati je li ja vjerujem i ako vjerujem, kako će te to poricati. Kako ćeš poricati nečiju ljubav? Kako ćeš poricati nečiju nadu?

Ma nemate vi pojma o čemu govorite i mislite. Čista sujeta i ništa više. Monotono trompetiranje je najviši izraz ateizma.
kava su ti to sranja, .....mi vjerujemo u vase vjerovanje?! ajd prestani srat, tema je ateizam, ateizam je nevjerovanje u boga ili bozanstva...evo ja vjerujem da si ti seronja, pa opet to ne znaci da nisam ateist...ja vjerujem da si zasluzio ban, pa opet to ne znaci da nisam ateist, ja vjerujem da bog ne postoji i to me cini ateistom a ne vjernikom.....

evo ovo je zadnje od mene sto cu pisati na tvoje retardirane komentare....

ljudi, ocito je da covjek ne da ima stvav, nego i ocito nezna nista, a misi da je najpametniji

a moderatorima, tema je ateizam, i mislim da za rasprave o postajanju boga nemaju smisla i da je offtopic, jer ateizam jest vjerovanje da boga nema, koji k... onda dolaze likovi koji seru o tomu kako bog postoji....

ako vjerujes u boga i zelis raspravljati o tomu kako bog postoji otvori temu, pun k... mi je vec da udem na temu gdje mislim da necu morati vidjeti sranja koja mi dizu tlak , a ono opet isti k...i posebno kad neki retardosi koji nemaju pojma o zivotu jedu g.., covjek vec neko vrijeme dize tlak i pise uvijek jedno te isto, mislim da je vec odavno zasluzio ban jer vec po koji put pise o istom sranju koje je offtopic
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 12:57   #489 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: mrkyblu Pogledaj Poruke
Nevidim zasto si tako napao decka.Svatko ima pravo napisati sto misli kako on tako i ti.Nevidim sto te tu tocno sprecava da podijelis s drugima svoje linkove materijale i sl...
amislim. nevidis ? ocigledno nisi procitala(o) sve prijasnje postove. ima pravo napisati sto god hoce ali ne vrijedjati ili biti oftopic ili pizdit na gramatiku. ni on ni bilo tko. ne napadam nikog. samo primjecujem da se ne postuje ono sto pise u pravilniku. nema veze.

Citat:
Isto tako mi nije jasno po cemu si zakljucio da ovaj post trebaju otvarati i komentirati samo ateisti.
ok definitivno nisi procitala prvi post,TEMU i "povijest" topica. gdje ekipa doslovno biva izgurana ne argumentima nego masovnim bullyem i offtopicom. aj pliz to ucini pa ako ti to i tada nebude jasno onda odustajem nemam sto drugo.

Citat:
posijeti temu RKC pa ces vidjeti tamo kakvih sve komentara ima ili na temu jehovi.
nisam citao ali ako je nesto sto se kosi sa pravilima to nije u redu i ne odobravam. treba sankcionirati. mislis da je okej spustati se na tu razinu ? ja mislim da ne.

Citat:
U tome i je bit foruma.Razmjena misljenja i iskustava.Nebi li bilo pre dosadno kad bi svi isto mislili?Sto se off topica tice puno ih je otislo off topic ne samo on.
ma svi znamo u cemu je bit foruma takodjer pise u pravilniku (ja sam clan preko 20tak ali ovdje sam novi) no razmjena misljenja u kaoticnom i neurednom i bucnom offtopic okruzenju je skoro pa nemoguca. dan danas posjetim neke forume sa genijalnim urednim sticky temama koje fakat mozes uredno isprintat i imas odlicno offline stivo. ja nigdje ne imputiram da svi moraju ISTO MISLITI. pa rijetko koji ateist misli isto haha (ali bar misli). ali mislim da bi bilo bolje kad bi svi pristojno i tolerantno razmjenjivali ta misljenja na ZADANU TEMU. ali ok sanjam.

Citat:
mislim da je vec odavno zasluzio ban jer vec po koji put pise o istom sranju koje je offtopic
eto skin2yard je bez problema razumio problematiku. ali fakat je ocigledno.

mrkyblu plz procitaj cijeli topic i onda postupi nepristrano. ako sam ja nes krivo napravio neka snosim posljedice ali zaista je UZASNO GLUPO da sad mi o ovome uopce raspravljamo a tema je ATEIZAM.

vjernici i automaton otvorite temu : "ateizam i njihova glupost, intelektualna inferiornost konkretni i dokazi da bog postoji a oni to ne kuze" i tu lijepo napravite jedan cisti zdravi informativni i pregledan topic. ja cu vam je otvoriti ako vi necete

i sudjelovacu na TEMU.

ok. idem sada postati o alienima na topicu islam

peace and reason

Zadnji Uredio lofi : 28-03-08 u 12:58. Razlog: typos
lofi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 13:13   #490 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,285
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Pa gledaj, ja s tobom slažem, ali teško je pričati o ateizmu bez spominjanja Boga, vjere itd. To su sve varijacije na temu, ako na taj offtopic misliš.
Također smatram da dragi naš automaton ima pravo pisati u svim temama, ali bez vrijeđanja koje mu je uvijek nekako najdraža opcija. Ne znam sad šta se na forumu smatra vrijeđanjem, ako su to samo psovke, onda ok, toga nije bilo...još.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ateizam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114