| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Ateizam u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: automaton Navedi ti jedan jedini argument kojim ćeš osporiti Boga ili mi pokaži gdje si to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #481 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ateizam Citat:
![]()
__________________ Temperature get to ya its about to reach Five hundred degrees In the carribean seas with the hot mommies Screamin aii poppy | |
| | |
| | #482 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Ateizam Nitko nikakvim sredstvima ne može poricati našu vjeru (uostalim: ni bilo čiju). Mi vjerujemo u Boga, a vi vjerujete u naše vjerovanje, inače ne biste imali o čemu govoriti. Samo vi vjerujte da možete osporiti naše vjerovanje... Uostalom, vjerovanje se ne može poricati. Kako ti ili bilo tko drugi možete znati je li ja vjerujem i ako vjerujem, kako će te to poricati. Kako ćeš poricati nečiju ljubav? Kako ćeš poricati nečiju nadu? Ma nemate vi pojma o čemu govorite i mislite. Čista sujeta i ništa više. Monotono trompetiranje je najviši izraz ateizma. |
| | |
| | #483 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ateizam Samo si ti monoton, stalno pišeš iste gluposti, ne znaš komunicirati s ljudima, sve ti svodi na vrijeđanje, toliko si bahat i umišljen da već mnogima na ovom forumu ideš na živce. Ja mogu poricati i Boga i vjeru i religiju kao laž i obmanu. Reci mi molim te, ako ti dokažem da Bog ne postoji, hoćeš li prestat vjerovati?
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #484 (permalink) | |||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-03-08 Godina: 1
Poruka: 666
![]() ![]() | Re: Ateizam molim vas nemojte trositi bandwith na automatona nego ga prijavite moderatorima klikajuci na usklicnik dolje desno. tip je stvarno spaljen ali to zaista nije moj ni vas problem. to je problem moderatora !!! ja (i drugi) sam na ovom topiku da izmjenjujemo informacije o ateizmu sto je i TEMA a ne da gubimo vrijeme na njegovo oftopicarenje i sveti rat. njemu je ateizam dokaz da bog postoji. mislim da to sve govori ![]() inace on je primjer trenda. takvi zapocinju debate (pogotovi ID freakovi i kreacionisti) ne bili nekako stvorili kontroverzu i aktualizirali rasprave i polemike o tome da li je bog stvorio covjeka i svemir ili ne. problem je u tome sto u tim debatama oni redovito gube ali to ih ne brine jer dobivaju bodove u javnosti. jer javnost onda dobije dojam da su u konfliktu dvije hipoteze i da se tu ima nesto raspravljati i debatirati . ALI NISU. znanost barata s dokazima a oni samo sa religiskim knjigama i verbalnim vratolomijama (ala automaton). kada se na stol bace karte onda reagiraju ovako: Citat:
teret dokazivanja nevjerojatnih tvrdnji je na onome koji ih zastupa. a to nisu ateisti. da njegova apsurdnost bude jos i veca svaki vjernik pa i automaton je ujedno i ateista. da. samo prema drugim vjeroispovjestima a ne prema svojoj. on pretpostavljam ne vjeruje u postojanje allaha, krishne, zeusa, posejdona itd prema tome njegovo glumatanje da ateizam nema smisla je blesavo. itekako ima smisla i on to dobro razumije sto ga ne sprjecava da tvrdi slijedece: Citat:
![]() Citat:
| |||
| | |
| | #485 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ateizam Što te muči kod njega?? Ne vidim da vrijeđa, samo je zauzeo čvrst stav i nema potrebe raspravljati s njim, kad mu ga ne možete promjeniti... Ako njegove postove smatraš jednoličnima i nedostojnima rasprave nemoj mu odgovarati... ali mi mu ništa ne možemo, ako loše diskutira sve dok ne krši pravila, a s obzirom da nećemo banirati svaki put kad netko kaže loš si, u zabludi, prizeman, glup i sl...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #486 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Ateizam ma off topic je . to je sve. pise u pravilniku. jer nema smisla onda tema. garant ce ce pretvoriti (a i pretvorila se) u prepucavanje ima/nema boga. prolistaj malo kolega. interevenirano je u svezi pravopisa takodjer po pravilniku ali nikako da se ovog makne. cemu pravila ako se ne postuju ? mozda sam u krivu ali ... bilo bi super da je ova tema o ATEIZMU. da ekipa moze izmjenit misljenja, linkove, materijale itd. ovako nemozes. kao da ja upadnem na topic "samo za cure" i pocnem da je sminkanje glupost i bal bla. glupo je. stvara nepotrebni noise. fakat kolega odvoji vremena i prelistaj stranice. postupi nepristrano i po pravilniku. mozes i ovaj post izbrisat jer je of topic ali nisam ja kriv. rispekt. |
| | |
| | #487 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ateizam Nevidim zasto si tako napao decka.Svatko ima pravo napisati sto misli kako on tako i ti.Nevidim sto te tu tocno sprecava da podijelis s drugima svoje linkove materijale i sl...Isto tako mi nije jasno po cemu si zakljucio da ovaj post trebaju otvarati i komentirati samo ateisti.posijeti temu RKC pa ces vidjeti tamo kakvih sve komentara ima ili na temu jehovi.U tome i je bit foruma.Razmjena misljenja i iskustava.Nebi li bilo pre dosadno kad bi svi isto mislili?Sto se off topica tice puno ih je otislo off topic ne samo on.
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #488 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: Ateizam Citat:
evo ovo je zadnje od mene sto cu pisati na tvoje retardirane komentare.... ljudi, ocito je da covjek ne da ima stvav, nego i ocito nezna nista, a misi da je najpametniji a moderatorima, tema je ateizam, i mislim da za rasprave o postajanju boga nemaju smisla i da je offtopic, jer ateizam jest vjerovanje da boga nema, koji k... onda dolaze likovi koji seru o tomu kako bog postoji.... ako vjerujes u boga i zelis raspravljati o tomu kako bog postoji otvori temu, pun k... mi je vec da udem na temu gdje mislim da necu morati vidjeti sranja koja mi dizu tlak , a ono opet isti k...i posebno kad neki retardosi koji nemaju pojma o zivotu jedu g.., covjek vec neko vrijeme dize tlak i pise uvijek jedno te isto, mislim da je vec odavno zasluzio ban jer vec po koji put pise o istom sranju koje je offtopic
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #489 (permalink) | |||||
![]() ![]() | Re: Ateizam Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
mrkyblu plz procitaj cijeli topic i onda postupi nepristrano. ako sam ja nes krivo napravio neka snosim posljedice ali zaista je UZASNO GLUPO da sad mi o ovome uopce raspravljamo a tema je ATEIZAM. vjernici i automaton otvorite temu : "ateizam i njihova glupost, intelektualna inferiornost konkretni i dokazi da bog postoji a oni to ne kuze" i tu lijepo napravite jedan cisti zdravi informativni i pregledan topic. ja cu vam je otvoriti ako vi necete ![]() i sudjelovacu na TEMU. ok. idem sada postati o alienima na topicu islam ![]() peace and reason Zadnji Uredio lofi : 28-03-08 u 12:58. Razlog: typos | |||||
| | |
| | #490 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ateizam Pa gledaj, ja s tobom slažem, ali teško je pričati o ateizmu bez spominjanja Boga, vjere itd. To su sve varijacije na temu, ako na taj offtopic misliš. Također smatram da dragi naš automaton ima pravo pisati u svim temama, ali bez vrijeđanja koje mu je uvijek nekako najdraža opcija. Ne znam sad šta se na forumu smatra vrijeđanjem, ako su to samo psovke, onda ok, toga nije bilo...još.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ateizam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:40.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics