| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Ateizam u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: saan Ja stalno govorim o nadnaravnom biću koje ima mogućnost stvaranja života, a što se ovog troje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |||
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: Ateizam Citat:
Citat:
Citat:
nesto tu ne stima ![]() | |||
| | |
| | #42 (permalink) | |
a i kad ti odgovorim, neces citati moj odgovor jer si sam sebi vec odgovorio kad ce te zanimati sto je bilo javi | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
vidis, good point ![]() hm, samo mi ne znamo kakav je bog pa stoga ne mozemo znati dal je ogranicen ili ne mozda je to karakteristika koju su ljudi dali bogu mozda nasi kucni ljubimci misle za nas vlasnike da smo neograniceni | |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() | Re: Ateizam istina ali samo sto se tice 'ogranicavanja' mislim da je tema pocela neovisno o religiji sto se tice saan dobila sam kontradiktorne odgovore sta se tice tebe dobila sam protupitanjsko-mojecitatno-retoricke postove tak da je ono sto bi se ja uistinu trebala pitati nije ima li bog ili svemir smisla, vec ima li ova rasprava??? : |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Ateizam Citat:
Niti sam ja htio braniti svoje opredjeljenje, niti sam očekivao da netko pokuša mene uvjeriti u postojanje Boga. Cilj je bio da se jedno drugom predstavimo, da bi se bolje ili lakše razumjeli. Ti si pokušala započeti raspravu koja stvarno nebi imala smisla. Mi tebe nismo pokušavali ni mjenjati ni uvjeravati. Samo smo iznosili svoja stajališta. | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
pitanje koje nosi odgovor (kao tvoje o egzorcizmu) nije pitanje nego uvjeravanje | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Ateizam Pa to je vrlo jednostavno. Ja sam ti rekao što mislim o egzorcizmu. Mislim da je to obična predstava. Premda su mi poznati pokušaji egzorcizma, nad šizofreničarima, i depresivcima, pa čak i jedan slučaj lječenja ateizma, ne znam ni za jedan slučaj izlječenja. Možda sam i ja u tome vidio ono što sam ja želio vidjeti. |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() | Re: Ateizam ako se nesto stvarno dogada onda nije predstava jer predstava je nesto umjetno ali ionako nisi nikad prisustvovao? ja nisam vidjela nikoga tko je ostao ravnodusan ili tvrdio da se ovaj dolje samo pravi jedan decko je uletio u dvoranu i panicno trazio patera, i kad je htjeo doc do njega odjedno je pao na pod, ali nije 'pao' vec je bio prikljesten i poceo je pustati zvukove kao da hoce nesto reci, ali je ispustao samo neke 'skviiik' zvukove kao da ga netko drzi za glasnice, i onda je odjednom pocelo urlanje, ali nije to bilo urlanje njegovog glasa, nego kao da slusas da ti netko prica iz bunara, s akustikom (!). kad je prema njemu krenuo pater, ovaj je odleti 1m iako se nije(!) odrazio. pater nije molio egzorcizam vec je umirio decka i izveli su ga. tako je bilo.. ja sam vidjela. mozda da nisam, mozda bih i ja pomislila nema niceg viseg od nas (nevazno da li je krscansko, budisticko...), ali ovako |
| | |
![]() |
| Tagovi: ateizam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:33.

: