| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Bajram Mubarek Olsun... u Znanost forumu; cestitke!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bajram Mubarek Olsun... Oprosti Aris, ne znam kako sam ti uspjela dati negativnu reputaciju umjesto pozitivne (drugima su pozitivne), a da pritom nisam kliknula na "loša poruka". ![]() Uglavnim, da znaš da nije znak vjerske netrpeljivosti (upravo suprotno), nego nekakva greška. Znam da ti rep nije bitan, ali odužit ću ti se svejedno na drugom mjestu. ![]() Čestitke još jednom! ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bajram Mubarek Olsun... Evo ja sam musliman i ponosan sam kaj sam dio foruma na kojem vlada vjerska tolerancija i zahvaljujem se svima vama na upućenim čestitkama (naravno u svoje ime) Aris je naravno za ovo zaslužio rep ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bajram Mubarek Olsun... bravo ovo je olicenje dobrote i tolerancije na ovom forumu,cestitam i ja svima to sto god to vec je
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bajram Mubarek Olsun... Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bajram, mubarek, olsun |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:02.