| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Bajram Mubarek Olsun... u Znanost forumu; Naravno, svima čestitke........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Bajram Mubarek Olsun... čestitke i od mene Citat:
![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,576
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bajram Mubarek Olsun... Ja nisam nepristojno cestitao,mozes mi ti reci sto je to a ne napadati me,ja sam posteno cestitao,samo priznajem da ne znam sta je
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bajram Mubarek Olsun... Citat:
) , samo mi je malo presarkastično zvučao tvoj komentar s obzirom da se radi o vjerskom blagdanu koji je nekome svet.Ukucaj "bajram" u google pa ćeš saznati više. ![]() | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,576
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bajram Mubarek Olsun... Ma ok,kad bolje pogledam malo i je sarkasticno,ali nisam htio da tako ispadne,krivo sam se izrazio,sve ok
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 28
Poruka: 242
![]() | Re: Bajram Mubarek Olsun... Allah razosum!
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 28
Poruka: 242
![]() | Re: Bajram Mubarek Olsun... Pa ti bi Teice bar trebala znati sta je to, ti si Sarajka koliko znam! To ti je pravi odgovor na Bajram Mubarek Olsun!
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bajram, mubarek, olsun |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.