| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Cigani u Znanost forumu; Ne znam jeli se već o njima pisalo, ali mene zanima koliko su cigani opasni za društvo, nije da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-12-06 Godina: 28
Poruka: 9
![]() | Cigani Ne znam jeli se već o njima pisalo, ali mene zanima koliko su cigani opasni za društvo, nije da imam nešto protiv tog naroda, ali dosta ljudi složit će se da imaju urokljive oči, primjerice nisu zadovoljni isprošenim novcem i puf eto ti uroka, koji samo oni mogu skinit,(neki to rade za novac) možda su su za nekoga to sve gluposti, ali mislim da ljudi ipak malo imaju fobiju od njih (dobar čovjek je svačija budala, virus dobrote baš kao i virus gripe uhvati čovjeka kad mu padnu oprez i imunitet). Još nešto u vezi negativnih energija: kažu ljudi da onaj tko je nanio "negativnu energiju", jedino vjera slična toj je može skinuti, primjerice ciganka nanijela, jedino ciganka te može i oslobotiti napasti, možda će većini ovo zvučati smiješno ali tako se "šuška" ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Cigani Nemam ništa protiv normalnih cigana, kao ni protiv bilo kojih normalnih ljudi. Cigani su mi čak simpatični ljudi, i imam jednog poznanika Roma, koji često dođe kod mene, pa malo sjednemo i bacimo koji ljudsku. Ne bi smio generalizirati, jer ako ćemo pričati o negativnoj energiji, nisu s tim samo cigani povezani, nego i mnogi Hrvati, Francuzi, Englezi ... ![]() Negativna energija je svud oko nas, a kažu da se ona može pobjediti pozitivnim stavom! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Cigani Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigani Nisu ni meni neki Romi dragi (skitnice, lopovi, prevaranti), ali tvoja izjava je bljuv...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigani Kaj ti briješ??? Kakvi uroci??? To je čista psiha i praznovjerje. Ja Romima nazivimam pristojne pripadnike te nomadske rase "bez domovine" koje nemam razloga mrziti ili generalizirati o njima, a CIGANIMA zovem sva govna od ljudi, bili oni Romi, Mađari, Slovenci ili Hrvati....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigani Citat:
![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: romi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:14.