Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Cigani u Znanost forumu; Ne znam jeli se već o njima pisalo, ali mene zanima koliko su cigani opasni za društvo, nije da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-05-07, 17:04   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-12-06
Godina: 28
Poruka: 9
holstein se izdvaja iz mase
Cigani

Ne znam jeli se već o njima pisalo, ali mene zanima koliko su cigani opasni za društvo, nije da imam nešto protiv tog naroda, ali dosta ljudi složit će se da imaju urokljive oči, primjerice nisu zadovoljni isprošenim novcem i puf eto ti uroka, koji samo oni mogu skinit,(neki to rade za novac) možda su su za nekoga to sve gluposti, ali mislim da ljudi ipak malo imaju fobiju od njih (dobar čovjek je svačija budala, virus dobrote baš kao i virus gripe uhvati čovjeka kad mu padnu oprez i imunitet). Još nešto u vezi negativnih energija: kažu ljudi da onaj tko je nanio "negativnu energiju", jedino vjera slična toj je može skinuti, primjerice ciganka nanijela, jedino ciganka te može i oslobotiti napasti, možda će većini ovo zvučati smiješno ali tako se "šuška"
holstein je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 17:06   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,768
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Cigani

rekao bi jedan borac, "crappola"

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 17:08   #3 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

uvijek kad neko kaže gatara podsjeti me na ciganku, šta samo ciganke gataju?
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 17:08   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 27
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Nemam ništa protiv normalnih cigana, kao ni protiv bilo kojih normalnih ljudi. Cigani su mi čak simpatični ljudi, i imam jednog poznanika Roma, koji često dođe kod mene, pa malo sjednemo i bacimo koji ljudsku.
Ne bi smio generalizirati, jer ako ćemo pričati o negativnoj energiji, nisu s tim samo cigani povezani, nego i mnogi Hrvati, Francuzi, Englezi ...
Negativna energija je svud oko nas, a kažu da se ona može pobjediti pozitivnim stavom!

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 21:57   #5 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: holstein Pogledaj Poruke
Ne znam jeli se već o njima pisalo, ali mene zanima koliko su cigani opasni za društvo, nije da imam nešto protiv tog naroda, ali dosta ljudi složit će se da imaju urokljive oči, primjerice nisu zadovoljni isprošenim novcem i puf eto ti uroka, koji samo oni mogu skinit,(neki to rade za novac) možda su su za nekoga to sve gluposti, ali mislim da ljudi ipak malo imaju fobiju od njih (dobar čovjek je svačija budala, virus dobrote baš kao i virus gripe uhvati čovjeka kad mu padnu oprez i imunitet). Još nešto u vezi negativnih energija: kažu ljudi da onaj tko je nanio "negativnu energiju", jedino vjera slična toj je može skinuti, primjerice ciganka nanijela, jedino ciganka te može i oslobotiti napasti, možda će većini ovo zvučati smiješno ali tako se "šuška"
stvarno imaš 27? g
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 21:59   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 280
markoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono nešto

viva skinsi
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:01   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: markoivan Pogledaj Poruke
viva skinsi
Nisu ni meni neki Romi dragi (skitnice, lopovi, prevaranti), ali tvoja izjava je bljuv...
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:04   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ccijela tema je izbljuv, tj. loša sprdnja.

Jesu li Romi opasni za društvo jer bacaju uroke

Moj savjet: daj im lovu i siguran si
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:10   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,508
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Kaj ti briješ??? Kakvi uroci??? To je čista psiha i praznovjerje.
Ja Romima nazivimam pristojne pripadnike te nomadske rase "bez domovine" koje nemam razloga mrziti ili generalizirati o njima, a CIGANIMA zovem sva govna od ljudi, bili oni Romi, Mađari, Slovenci ili Hrvati....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:18   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Kaj ti briješ??? Kakvi uroci??? To je čista psiha i praznovjerje.
Ja Romima nazivimam pristojne pripadnike te nomadske rase "bez domovine" koje nemam razloga mrziti ili generalizirati o njima, a CIGANIMA zovem sva govna od ljudi, bili oni Romi, Mađari, Slovenci ili Hrvati....
Živjela ti sto godina
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: romi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103