| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Čovjek je nastao kao rezultat: u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: teica21 he... he... znači tek mi u 3. tisućljeću smo bili ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Čovjek je nastao kao rezultat: | |||
| Božje kreacije | | 29 | 34.94% |
| Evolucije | | 39 | 46.99% |
| Nemam pojma | | 15 | 18.07% |
| Glasači: 83. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | ||
| Radost Europe | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: Citat:
Odgovorio sam u anketi. U svakom slučaju, bilo bi zanimljivo vidjeti dob u vezi raspodjele odgovora. Citat:
Ok.
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 31-10-06 u 10:18. | ||
| | |
| | #23 (permalink) |
| Purger | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: Gledam baš tko je i kako glasao...bilo bi zanimljivo čuti tj. pročitati i mišljenja ostalih glasača ! Rasprava se vrti oko troje ljudi... E ovako...pročitao sam sve do sada i moram reći da se slažem u većini sa Lovelom iako ima nešto i u onome nešto teica piše...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: Eh, joj. Et, ja sam glasovala za evoluciju... Zna se već da sam ateist i to nisam postala u zadnjih tjedan dana prateći neki "trend" i sad mi se baš i ne da ulazit opet u neke rasprave o tome, jer sam već mnogo puta svojim prijateljima pokušavala pokazati i ispričati svoje razmišljanje o svemu, ali oni kao vjernici ne žele me saslušat. Zato sad pišem ovaj post i neću više ništa pisat na ovoj temi. Nekad se tako zapitam zašto se stalno pljuje po ateistima, zar je toliko važno vjerovat u Boga? I zar je toliko važno da svi vjerujemo? Iako cijelo vrijeme govorimo, nismo svi isti, svako ima pravo na svoje mišljenje, mi očigledno nemamo. Vrlo mi često zasmeta podrugivanje ili pljuvanje po ateistima jer ja nikog od vjernika ne osuđujem što vjeruje, neka vjeruje, ne mješam se u njihovo, al oni vječno moraju nešt protiv nas reć kao da ih je strah od nas. Toliko...
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: Slažem se s tobom..strah ih je ! Meni je još više fascinantno to što nisu tolerantni i ne žele shvatit da neki jednostavno ne vjeruju u Boga !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: ovako, vjernik jesam... vjerujem u Boziju kreaciju, ali... kad malo bolje razmislim logicnije je da je covjek evoluirao tijekom godina nego da je Bog u 6 dana samo izgovarao rijeci i nesto je nastajalo ( voda, zemlja...), lakse je vjerovati da je sve nastalo nakon velikog praska. mada je i ta teorija malo cudna, ako smo mi nastali iz ' majmuna ' tijekom godina, zasto niti jedan majmun tijekom svih ovih godina nije niti malo evoluirao niti pokazao ikakav napredak prema ljudskom obliku ?
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: Citat:
Naime, čovjek NIJE nastao od majmuna već ljudi i čovjekoliki (NE SVI) majmuni imaju zajedničke pretke. To ti je kao u porodici kad imaš malo glupljeg brata i oboje imate potomke i za par miliona godina... ...neće nastat gorila jer već jeste ljudi al ti potomci se mogu prilično razlikovati, pogotovo ako žive u različitim uvjetima ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: Lovel ova teorija je više "znanstvena fantastika" nego što je ona u 6 dana... kako god... 6 dana je samo simbolična priča... kao i Adam (heb. ad' am = zemlja) i Eva... jer ljudi koji su tada pisali Petoknjižje nisu shvaćali i gledali svijet kao mi danas s modernističkog stajališta... gledali su ga kroz priče... prema tome su stvorili cijelu jednu simboličnu priču o cijelom nastanku svijeta...nije to povijesna niti znanstvena priča... samo što ljudi vole to "misliti" kao takvu... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: Ružo, danas me zanimaju Frances Farmer i temelji dekadencije. Žal za starim Hollywoodom. Tko mari za čari evolucije?
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 04-11-06 u 11:13. |
| | |
![]() |
| Tagovi: covjek, kao, nastao, rezultat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.

pusa