| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Čovjek je nastao kao rezultat: u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Casey Sahasa, jesi ti u anketi mislija na Božju kreaciju iz Biblije ili? Mislio sam na ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Čovjek je nastao kao rezultat: | |||
| Božje kreacije | | 27 | 40.30% |
| Evolucije | | 29 | 43.28% |
| Nemam pojma | | 11 | 16.42% |
| Glasači: 67. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Purger | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: Mislio sam na Božju kreaciju ih Biblije... I reče Bog: "Načinimo čovjeka na svoju sliku,sebi sličnima,da bude gospodar ribama morskim,pticama nebeskim i stoci...svoj zemlji...i svim gmizavcima što puze po zemlji !" "Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku Božju on ga stvori, muško i žensko stvori ih"
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: Ne glumatajte glupsoti. Realnije je da je nastao evolucijom nego da je Mr. Dr. Scr. Bog čaribirao štapićem. I kao drugo, bolje ateizam nego slijepo vjerovanje u bajke!
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: Nastao je iz onoga za što se dogovorimo da je nastao: ako smo vjernici onda smo se dogovorili da ga je Bog stvorio, ako smo ateisti onda smo se dogovorili da ga je evolucija stvorila,.... |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: Citat:
Pa nemožeš stvaranje iz Biblije uzeti kao doslovno, samo kao sliku. Gotovo cijeli Postanak možeš na neki način gledati mitološki; pružanje primjera u slikama Božijeg stvaranja u kojega (ne svi) vjerujemo da je prvi pokretač i od njega je sve stvoreno.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: Do sad sam dvojila o toj teoriji, ali sad sam potpuno sigurna da je točan odgovor...one ritmičke i sramotne radnje ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: covjek, kao, nastao, rezultat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!