| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Čovjek je nastao kao rezultat: u Znanost forumu; I ja se slažen da je nastao od dreka... |
| Vidi Rezultate Anketa: Čovjek je nastao kao rezultat: | |||
| Božje kreacije | | 29 | 34.94% |
| Evolucije | | 39 | 46.99% |
| Nemam pojma | | 15 | 18.07% |
| Glasači: 83. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 207
![]() | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: adam i eva su imali dvojicu sinova zar ne? kako se onda ta loza dalje razvila. crkva sae protivi incestu a na incest se da naslutiti vec u samim pocecima covjeka.-----------------------s druge strane moguce je i da se razvio od "majmuna" u malo pametnijeg "majmuna" ali ce kad tad opet postati "majmun" |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 527
![]() | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: mislim da je covjek nastao kao proizvod evolucije...a za religiozni dio, lijepo je da covjek vjeruje, ali ipak sam malo vise pobornik nekog "materijalnijeg" dokaza...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: pogreške?!? ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: spličanka Godina: 24
Poruka: 63
![]() | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: šokirana san rezultaton ankete, al' lipo je znat... da ko ameri izbacimo evoluciju i uvedemo kreacionizam? 40% je sasvim dovoljno!
__________________ život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat sve više mi sliči na pješćani sat... sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti al' ja ću da preživim na svoj način |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: Citat:
Vjerovanje u nešto (novac, ljubav, moć) nije vjera u Boga, nego vjera u idole. Cijela Biblija opisuje dramu borbe s idolima i utemeljenje jednoboštva. I vjernici su idolopoklonici: vjeruju u kipove, svetu vodu, hostiju kao tijelo Kristovo, Gospu koja se pojavila ovdje ili ondje i još mnogo drugih stvari. Dođeš u crkvu i vidiš kako se tamo netko moli pred kipom sv. Antuna - tipično idolopoklonstvo. Pa nije taj kameni kip sv. Antun. Niti je tamo neki kič od plastike majka Božja. Gdje su vjernici koji nisu idolopoklonici? Svaku vjeru kao sjena prati sumnja. Ateisti nisu poricatelji Boga, nebo bezbožnici, a to je velika razlika. Teologija je pseudoznanost koja traži racionalne razloge za ono iracionalno. | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: [quote=automaton;290451]Vjerovanje u nešto (novac, ljubav, moć) nije vjera u Boga, nego vjera u idole. Cijela Biblija opisuje dramu borbe s idolima i utemeljenje jednoboštva. I vjernici su idolopoklonici: vjeruju u kipove, svetu vodu, hostiju kao tijelo Kristovo, Gospu koja se pojavila ovdje ili ondje i još mnogo drugih stvari. Dođeš u crkvu i vidiš kako se tamo netko moli pred kipom sv. Antuna - tipično idolopoklonstvo. Pa nije taj kameni kip sv. Antun obožavanje predmeta je poganski običaj.idolopoklonstvo je pogansko ima vjernika koji nisu takvi ali takvi ljudi prvo nisu ogorčeni na nikog i nisu egoistični a još manje licemjerni a o lijenosti..l.wuhuu
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #59 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: ne mogu ni ja da vjerujem da vise ljudi misli da je bog stvorio covjeka... al jebiga..svako ima pravo na svoje misljenje..
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Čovjek je nastao kao rezultat: Čovjek može biti a.) rezultat naslijeđa b.) rezultat utjecaja životne sredine Ako čovjek (koji je u svom početku življenja dijete) liči na oca, onda je to rezultat naslijeđa Ako čovjek (koji je u svom početku življenja dijete) liči na očeva susjeda, e onda je to rezultat utjecaja životne sredine ![]() To ovako iz zafrkancije, a naravno da je BOG stvorio čovjeka. |
| | |
![]() |
| Tagovi: covjek, kao, nastao, rezultat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:36.