| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Čovjek je nastao od majmuna ili nas je Bog stvorio? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba pretpostavljam sad da si studira i medicinu? i da tog kirurga poznajes osobno i zajedno se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-05-08
Poruka: 33
![]() | Re: Čovjek je nastao od majmuna ili nas je Bog stvorio? Citat:
Zadnji Uredio pastor Topic : 15-05-08 u 20:07. | |
| | |
| | #132 (permalink) | |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Čovjek je nastao od majmuna ili nas je Bog stvorio? Citat:
drugo, znam da je slabim ljudima zivot s bogom laksi i ispunjeniji, meni nije i to mi nema smisla jer sam svjestan sebe i svijeta oko sebe. trece tvoje tvrdnje su itekako opovrgnute, a na moje pitanje nisi mi dao odgovor... cetvrto ja tu nisam raspravlja u smislu debate i da bi dobija pobjedu, vec sam samo inio svoje stavove i oporgno tvoje ta cinjenica da si odusta ako sam zelis tako se moze racunat kao uspjeh jer si neke stvari ostavija nedorecenima i mnoga pitanja neodgovorenima... sretan zivot s klavom u pijesku! uzivaj
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #133 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Čovjek je nastao od majmuna ili nas je Bog stvorio? Čovjek kao potomak majmuna ima svoje uporište u teoriji evolucije kao što teorija čovjeka kao Božjeg djela stoji u Bibliji. Ja osobno vjerujem u Darwinovu teoriju, ali mislim da tu nema točnog ili pogrešnog odgovora i da oba stajališta valja uvažiti. |
| | |
| | #134 (permalink) | |
Na sva pitanja sam ti ponudio odgovor. | |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Čovjek je nastao od majmuna ili nas je Bog stvorio? nisi, i to sto se povlacis je tvoj pokusaj izbjegavanja i opovrgavanja da san ipak opovrgnuo tvoje stavove, viruj mi u 4 oka bi u roku od pola sata odseta jer bi osta bez rijeci ovako ni ne stignem sve istipkat... drugi navrate tu i tamo i zato ih nema sad... a ti odi samo se siti toga prije nego odes spavat nocas i razmisli malo o svojim stavovima i misljenjima, iskreno smatram da si usvojio potpuno krive vrijednosit i norme kroz zivot... odgovori nisu svi tu, ja san tvoje opovrga ti imas jos neke stvari nedorecene... pseudo retardacija... ostatci kao rep koji se nerjetko javljaju kod male djece... + cili zadnji post koji san opovrga tvoje stavove i tvrdnje. al kako zelis ponavljam ja nisam tu radi natjecanja samo iznosim svoje stavove i argumentiram tudje tvrdnje i NE ostajem nedorece kao neki... zato i imas takve stavove i tako si slaba osoba... uzivaj
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #136 (permalink) | |
| |
| | |
| | #137 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Čovjek je nastao od majmuna ili nas je Bog stvorio? evolucija nije vjera... to je tvoje izvrtanje rjeci, ja nisam pokleknuo pod tvojim argumentima niti cu ikad jer samo dovoljno izgradjen i vjerojatno puno vise veremena posvetio razmisljanju o tome... ne znam kako nekoga mozes nazivat boljim ili gorim od mene, a da me uopce ne poznas... i ponavljas se, a jos mi nisi odgovorio... uzivaj
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #138 (permalink) | |
Hrabro kroz zivot , ti si "jak"....sposoban momak koji ce, duboko vjerujem jednog dana udariti glavom od zid i osvjestiti se...samo da ne bude previse bolno...a da sam slab, to cu prihvatiti kao kompliment...buduci da mi to ti kazes. Ipak si ti dobar momak...covjek uci dok je ziv. | |
| | |
| | #139 (permalink) | |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Čovjek je nastao od majmuna ili nas je Bog stvorio? Citat:
Svejedno, sretno! p.s. Žalosno je što si u tolikoj mjeri ostao bez argumenata da se na jezik moraš pozivat.
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am Zadnji Uredio Sahataba : 15-05-08 u 20:51. | |
| | |
| | #140 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08 Godina: 1
Poruka: 347
![]() ![]() | Re: Čovjek je nastao od majmuna ili nas je Bog stvorio? Citat:
mene si uvjerio. bog postoji. definitivno. oskar za teologiju. rado bi ja polemizirao s tobom ali nekako cini mi se uzalud ![]() plz reci samo gdje se mogu uclaniti u tvoje stado i kad krecemo s blejanjem ? faljen isus e da a vi sotonjare sto se nastali od majmuna jadna vam majka. jadna !!! ![]() RELIGION&STUPIDITY (zao mi je sto sam grub pastore ali pretjero si brate pretjero) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bog, evolucija, majmuni, postojanje, postojanje covjeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:58.

mene si uvjerio. bog postoji.
definitivno. oskar za teologiju.