Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Čovjek je nastao od majmuna ili nas je Bog stvorio? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: mogu biti krava .A ti oggi ižohari ateizam je najveći sprd stoljeća.kaj itko vjeruje u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-05-07, 18:01   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Čovjek je nastao od majmuna ili nas je Bog stvorio?

Citat:
Pravi autor: mogu biti krava Pogledaj Poruke
.A ti oggi ižohari ateizam je najveći sprd stoljeća.kaj itko vjeruje u tu bajku?
Da me jebes, nisam skuzio ovaj dio...
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 18:23   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 440
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Ako ovo nije dokaz da su ljudi nastali od majmuna, onda ne znan šta je
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg steam.jpg (30.7 KB, 8 pogleda)

Zadnji Uredio Chuorakk : 22-05-07 u 18:26.
Chuorakk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 18:53   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-05-07
Poruka: 14
D.A.B. se izdvaja iz mase

Ponajprije čestitam administratoru na genijalno postavljenom pitanju! Nadalje,mnoge mudre glave kroz povijest (od tko bi znao kada), da niti ne spominjem ove danas, pokušavaju dati odgovor na postavljeno pitanje (mada postoji još nekoliko teorija osim ovih) i nisu niti za milimetar bliže odgovoru, a naš štovani administrator pokušava dobiti odgovor na forumu.Pa kada sam već tu moj odgovor glasi: odgovor nećete dobiti nikada od nikoga,jer će se prije zemlja ohladiti do kraja.
D.A.B. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 18:57   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: D.A.B. Pogledaj Poruke
Ponajprije čestitam administratoru na genijalno postavljenom pitanju! Nadalje,mnoge mudre glave kroz povijest (od tko bi znao kada), da niti ne spominjem ove danas, pokušavaju dati odgovor na postavljeno pitanje (mada postoji još nekoliko teorija osim ovih) i nisu niti za milimetar bliže odgovoru, a naš štovani administrator pokušava dobiti odgovor na forumu.Pa kada sam već tu moj odgovor glasi: odgovor nećete dobiti nikada od nikoga,jer će se prije zemlja ohladiti do kraja.
Pa jebote, ti gdje god dođeš podjebavaš! Prvo si tamo srao da je rat dobar, sad tu zajebavaš i vrijeđaš ljude... Ako tako nastaviš, postat ćeš rekorder po brzini popušenog banna!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 19:03   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-05-07
Godina: 21
Poruka: 316
aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto

Mnogi bi bili spremni tvrditi da je Bog nešto nespoznatljivo, nešto neshvatljivo, nešto što prelazi okvire mogućeg ljudskog razumijevanja. Bog je neograničen, beskonačan, mi smo ograničeni, konačni i nikad ga nećemo moći shvatiti. Stoga nije moguće, niti približno, definirati Boga. Međutim, ova je tvrdnja kofuzna; ako ne možemo shvatiti X, kako onda uopće možemo govoriti o X-u? A kamoli tek vjerovati da postoji?

PS. nemojte odmah shvatiti da je ovo moja vjera, odnosno ateistički napad na vjeru, ovo je samo mali komadić mojih filozofskih razmišljanja...
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 19:59   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-05-07
Poruka: 14
D.A.B. se izdvaja iz mase

Pozdrav i tebi Dr. Jekyll. Isprva sam mislio da se ovdje raspravlja o temi na koju sam iznio svoje mišljenje,ali se čini da ipak nije tako.Glede vrijeđanja,nisam imao takovu namjeru,ali me pitanje uistinu nasmijalo,stoga ako nekome dugujem ispriku to može biti samo administrator.Ako ju želi dobit će ju (vjerujem također da se administrator vrlo dobro zna zauzeti za sebe).Nadalje,vidim u tvom potpisu(Dr.Jekyll) "uvaženi forumaš" stoga me vrlo zanima:zavrjeđuje li se ona vokabularom kojim se koristiš (kada već govorimo o vrijeđanju), ako pak da, uistinu mi je žao što sam pogriješio forum.
D.A.B. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 20:43   #27 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,344
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Pa jebote, ti gdje god dođeš podjebavaš! Prvo si tamo srao da je rat dobar, sad tu zajebavaš i vrijeđaš ljude... Ako tako nastaviš, postat ćeš rekorder po brzini popušenog banna!
Ima više od dva posta pa ne može pucat na nikave rekorde.

Citat:
Pravi autor: D.A.B. Pogledaj Poruke
Pozdrav i tebi Dr. Jekyll. Isprva sam mislio da se ovdje raspravlja o temi na koju sam iznio svoje mišljenje,ali se čini da ipak nije tako.Glede vrijeđanja,nisam imao takovu namjeru,ali me pitanje uistinu nasmijalo,stoga ako nekome dugujem ispriku to može biti samo administrator.Ako ju želi dobit će ju (vjerujem također da se administrator vrlo dobro zna zauzeti za sebe).Nadalje,vidim u tvom potpisu(Dr.Jekyll) "uvaženi forumaš" stoga me vrlo zanima:zavrjeđuje li se ona vokabularom kojim se koristiš (kada već govorimo o vrijeđanju), ako pak da, uistinu mi je žao što sam pogriješio forum.
Ako ne znaš ništa interesantno napisat ne moraš ni te svoje isprdotine ovdje stavljat.
Potpuno je nevažno da li ćemo dati za sve prihvatljiv odgovor.

Koliko god se evolucionisti trudili da dokažu da su sisavci nastali od ptica, još uvijek su nedovoljno uvjerljivi.
Ako je neko više biće stvaralo nove vrste na Zemlji, zašto nije moglo stvoriti praprimata od kojeg su se razvili i današnji ljudi, pa i majmuni.
Evolucija je stvarala nove vrste, ali veliki skokovi su neshvatljivi.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 20:56   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,192
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Ako postoji bog ili neko više biće vjerujem da nije onakav kakvog ga crkva prikazuje.
A što se tiće teorije evolucije ili nastanka čovjeka od majmuna,nađene su kosti koje potvrđuju da je homo sapiens ili čovjek koegzistirao u doba kada su živjeli neandertalci pa nisam ni uvjeren da je čovjek nastao procesom evolucije...
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 21:02   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 507
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

i bez obzira koliko smo stari,još uvijek starimo a kroz glavu nam prolaze još uvijek ista pitanja.a zadnja su istraživanja pokazala da što se tiče cjelokupnog razvoja inteligencije i tijela-mi smo G.O.T.O.V.I.nema više-ako niste kroz znanost do sada pronašli odgovor,nećete ni sada.pomoću vjere i alternativnih metoda-ljudi su spoznali nove stvari.a pogodite šta.ni to se nemože objasniti.... što znači;mi smo inteligentna bića ali zbog vlastitih"demona"zauvijek ostajemo neandertalcii jer puno ih je što su čuli a nisu ni skužili,a još više onih koji se boje promijeniti svoj način razmišljana ostajući zadrto vezani uz svoj egoizam..shvatite kako vam god vaš mozak dopusti...
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 01:43   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-06-07
Godina: 43
Poruka: 13
Polupametan se izdvaja iz mase

Za ovo postoje znanstveni dokazi tako da ne vidim smisao pitanja pod rubrikom filozofije!Filozofija je ....
Polupametan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bog, evolucija, majmuni, postojanje, postojanje covjeka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111