| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Čovjek je nastao od majmuna ili nas je Bog stvorio? u Znanost forumu; Covjek je nasto evolucijom... sve ostalo su price za malu djecu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Čovjek je nastao od majmuna ili nas je Bog stvorio? Kaj ste vi ludi ?!?!? Covik je nasto od muhe !!!! ![]() Šalim se Sve su to teorije.Nema tu nikakvog dokazanog koje je sigurno.Isto pitanje što je bilo prije...kokoš ili jaje....Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() : Istina
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics Zadnji Uredio Replica : 26-03-08 u 09:13. | |
| | |
| | #34 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,734
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čovjek je nastao od majmuna ili nas je Bog stvorio? Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | ||
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08 Godina: 1
Poruka: 259
![]() | Re: Čovjek je nastao od majmuna ili nas je Bog stvorio? da od Boga, jednostavno, bez puno mudrovanja, lako prihvatljivo, tradicionalno... i... i... pogresno ![]() btw. naslov topica nije dobar. covijek naravno da nije nastao od majmuna. razvio se od zajednickog pretka. proces je objasnjen teorijom evolucije i potkrepljen velikim brojem dokaza koji su za sada neosporivi. (kreacionizam i intelligent design nisu za sada dokazane hipoteze prema tome ne osporavaju teoriju evolucije, biblija,kuran,mitovi,bajke i legende i ostalo su religijski textovi a ne znanstveni dokazi) osim toga. cuvajte se stare smicalice: "aha ti si u krivu znaci ja sam u pravu". ne to uopce to ne znaci. mozda je nesto trece istina ali i za tu trecu istinu treba imati DOKAZE. bez dokaza nitko nije obavezan vjerovati u bilo sto. osim ako se radi o djeci djeca su super i zasluzuju bezbrizno djetinjstvo. odrasli naprotiv su obavezni malo upregnut mozak i prerasti bajke i praznovjerja. cisto moje razmisljanje.btw. samo podsjecam da svi vi koji brijete na evoluciju poslije smrti gorjecete u paklu muceni i peceni u nezamislivim bolovima i ZAUVJEK !!! ![]() |
| | |
| | #37 (permalink) |
| charolastra | Re: Čovjek je nastao od majmuna ili nas je Bog stvorio? kako netko već reče ovdje, majmuni nastaju od ljudi evo meni već raste rep
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 383
![]() ![]() ![]() | Re: Čovjek je nastao od majmuna ili nas je Bog stvorio? covjek nije nastao od majmuna, nego se vjeruje da su imali istog pretka. valjda oces pitat dal smo nastali evolucijom, ili nas je Bog stvorio takvima kakvi jesmo? ali,nema tu "ili-ili". jer rimokatolicka dogma(prema vise papinskih proglasa),daje dovoljno mjesta i Bogu i Darwinu, tj. bozanskoj inicijativi koja je udahnula zivot, i evoluciji kao stvaralackom sredstvu. a,i sam darwin je nakon objave "postanka vrsta" vjerovao u bezlicno bozanstvo koje je pokrenulo svemir i njegove zakonitosti. mene vise zanima u sto vjeruju ateisti koji nisu povjerljivi prema teoriji evolucije..
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. Zadnji Uredio olja : 02-04-08 u 02:40. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bog, evolucija, majmuni, postojanje, postojanje covjeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:09.

Sve su to teorije.Nema tu nikakvog dokazanog koje je sigurno.Isto pitanje što je bilo prije...kokoš ili jaje....

djeca su super i zasluzuju bezbrizno djetinjstvo. odrasli naprotiv su obavezni malo upregnut mozak i prerasti bajke i praznovjerja. cisto moje razmisljanje.