Zanimljivi filmići, evo dobiti ćeš rep+!!
Raspravljate o temi 'Čudo' iz Međugorja na YouTubeu u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; U nadi da će upravo oni postati sljedeći vidioci, mnogi hodočasnici koji dolaze u ovaj gradić traže senzacije. Na internetu ...
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.
Zanimljivi filmići, evo dobiti ćeš rep+!!
Amicus certus in re incerta cernitur
Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
Sva ta "čuda" su dvojbena, zapravo ništa od toga nije čudo/čudno. Što će kome biti čudo ovisi o brojnim faktorima. Urođenicima je automobil ili avion čudo, nama nije. Netko je nešto vidio (vidjelac), a svatko vidi što mu treba i kako zna, eto čuda.
ehh.. ne znam ko bi jos isao snimati kamenje kojim ide.. tctc.. i vjerojatno se vidi vezica il neki drek koji se nasao ispred fotica/moba kad je isti podignut prema krizu.
Lijepo si to rekao - igra svjetla.
A glede Međugorja i sama Crkva nikada nije službeno priznala čudo ili ukazanja, a značajno je spomenuti i dokument kojeg je izdao sam Ratzinger kada još nije bio papa i u kojemu je svim biskupima i svećenicima savjetovao (ili naređivao, kako hoćete) da ni u ludilu ne potiču vjernike na hodočašćenje u Međugorje...
Toliko o tome.
video kamerom ici snimati sunce ???
mozda malo da procitaju uputstva prvo.
steta kamere.
![]()
![]()
Ima jedna žena koja je bila i na televiziji.
Kaže da kad svaki put moli Boga,da joj se ukaže Gospa.
Ha,kako jadno.Skuliraj se malo,šale su ti tako kisele i jadne!Blaženi oni koji ne vidješe,a vjeruju!!!To upamti!Uopce me ne zanima tvoj religijski pravac,a po ovome sudeći...nemaš ga.Opet,tvoja stvar..al nije u redu da tako pišeš.Ohladi
Hm..i jos jedan ispravak ne točnog navoda!Ako si kad cuo/cula za papu Ivana Pavla II. on je osobno prihvatio i priznao Međugorje kao svetište,čak je i poticao vjernike i hodočasnike da idu tamo,samo sto su pojedini bili protiv toga.Ipak,on je spremao sve da to bude priznato al nazalost...smrt je bila brža.Zato ne piši svašta,nego čisto zbog sebe i svoga obrazovanja,kad se vec ovdje 'šprdaš' i pises gluposti...uzmi koju knjigu pa procitaj..dobro ce ti doci!
Zadnji Uredio anthlon : 27-08-10 u 06:29
:zijev:
Zašto bi netko htio vjerovati kada može znati?
Službeni stav Vatikana jeste da Međugorje nije priznato svetište, za što postoje službeni dokumenti koji vrijede kako za svećenike tako i za vjernike.
Toliko.
Ako je tebi iznošenje činjenica sprdnja to više ukazuje na tvoje nego na moje obrazovanje.