| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Da li ste culi za OKC? u Znanost forumu; Evo ovako, prvo nisam siguran da li ova tema treba da bude ovde! U svakom slucaju nadam se da necete ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-03-07
Poruka: 7
![]() | Da li ste culi za OKC? Evo ovako, prvo nisam siguran da li ova tema treba da bude ovde! U svakom slucaju nadam se da necete zameriti ako joj i nije mesto ovde! Uglavnom, interesujeme da li je neko cuo za Obnoviteljsku Kristovu Crkvu iz Zagreba. Ja sam bio na njihovom forumu i koliko sam shvatio to je pravi kult. To su ljudi koji mrze crnce, jevreje sve zivo i nezivo, a sebe nazivaju belim ljudima. Ako neko zna nesto o njima bas bi me interesovalo da cujem! inace evo linkova: Linkove na kultove obrisao kristijan sukladno pravilima ponašanja tamo cete detaljnije videte razne gadosti! ILEGALNE RADNJE Linkovi i attachmenti na crack, warez, hack, virus, ukradene sadržaje, sadržaje koji krše autorska prava vlasnika nekog djela, sajtove s govorom mržnje i ostale ilegalne sajtove i sadržaje strogo su zabranjeni, a zabranjeno je i njihovo spominjanje ili poticanje na ilegalne radnje. Ilegalne (i na Forumu nedozvoljene) one su radnje koje sankcioniraju zakoni Republike Hrvatske. Zadnji Uredio Kristijan : 03-03-07 u 11:52. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li ste culi za OKC? Hajde dobro da smo čuli za takvo što. Kult? Kako misliš kult? Ili sekta? Postoje razlike i to velike. Nego. Jel oni kažu da su protestanti ili se njihovo naučavanje ne poklapa ni sa jednom reformatorskom Crkvom? Kult je izraz koji se metaforički pridodaje nekom sekularnom fenomenu. Jel ovo neki fenomen?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge Zadnji Uredio teica : 03-03-07 u 12:13. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li ste culi za OKC? Ma joj, neka luda sektica. Čitala sam o njima za seminar... najjače im je feminizam opisan, ma strašni su. Mislim da u Jurišićevoj imaju kuću ili možda čak Ilica
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio daidza : 03-03-07 u 13:15. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kult, okc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:26.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!