Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Da li ste culi za OKC? u Znanost forumu; Evo ovako, prvo nisam siguran da li ova tema treba da bude ovde! U svakom slucaju nadam se da necete ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-03-07, 11:43   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-03-07
Poruka: 7
islandjanin se izdvaja iz mase
Da li ste culi za OKC?

Evo ovako, prvo nisam siguran da li ova tema treba da bude ovde! U svakom slucaju nadam se da necete zameriti ako joj i nije mesto ovde! Uglavnom, interesujeme da li je neko cuo za Obnoviteljsku Kristovu Crkvu iz Zagreba. Ja sam bio na njihovom forumu i koliko sam shvatio to je pravi kult. To su ljudi koji mrze crnce, jevreje sve zivo i nezivo, a sebe nazivaju belim ljudima.
Ako neko zna nesto o njima bas bi me interesovalo da cujem!
inace evo linkova:

Linkove na kultove obrisao kristijan sukladno pravilima ponašanja

tamo cete detaljnije videte razne gadosti!

ILEGALNE RADNJE

Linkovi i attachmenti na crack, warez, hack, virus, ukradene sadržaje, sadržaje koji krše autorska prava vlasnika nekog djela, sajtove s govorom mržnje i ostale ilegalne sajtove i sadržaje strogo su zabranjeni, a zabranjeno je i njihovo spominjanje ili poticanje na ilegalne radnje. Ilegalne (i na Forumu nedozvoljene) one su radnje koje sankcioniraju zakoni Republike Hrvatske.

Zadnji Uredio Kristijan : 03-03-07 u 11:52.
islandjanin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-03-07, 11:49   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Da li ste culi za OKC?

ne znam za njih i mislim da ako je neki kult, bolje da uopće nema linkova ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-03-07, 11:54   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-03-07
Poruka: 7
islandjanin se izdvaja iz mase

ma i ja se slazem, sigurno je kult, ali sam samo hteo da ljudi vide kako oni razmisljaju i koliko su nesrecnici nakaradni. Mrze sve zivo!
islandjanin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-03-07, 12:10   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Hajde dobro da smo čuli za takvo što.

Kult? Kako misliš kult?
Ili sekta?
Postoje razlike i to velike.

Nego. Jel oni kažu da su protestanti ili se njihovo naučavanje ne poklapa ni sa jednom reformatorskom Crkvom?

Kult je izraz koji se metaforički pridodaje nekom sekularnom fenomenu. Jel ovo neki fenomen?
ritam ti lijepe za noge

Zadnji Uredio teica : 03-03-07 u 12:13.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-03-07, 13:01   #5 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ma joj, neka luda sektica. Čitala sam o njima za seminar... najjače im je feminizam opisan, ma strašni su. Mislim da u Jurišićevoj imaju kuću ili možda čak Ilica

Zadnji Uredio daidza : 03-03-07 u 13:15.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 17:03   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

To su izgunbljene ovčice koje misle da će si tako podići rejting izmišljajući gluposti za povraćanje.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 19:58   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Gluposti!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 20:33   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,510
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

kako se oni mogu pozivati na Krista ako diskriminiraju sve živo i neživo? Koja debilana...
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kult, okc

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103