| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Da Vincijev kod-istina ili laž u Znanost forumu; Vjerujem da ste svi više manje čuli za Da Vincijev kod, jer to je jedna od glavni tema proteklih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Da Vincijev kod-istina ili laž Vjerujem da ste svi više manje čuli za Da Vincijev kod, jer to je jedna od glavni tema proteklih mjeseci. Ja sam čitala knjigu i gledala film i moram priznati da mi se knjiga svidjela, ali po mom mišljenju to je samo jedan dobro napisan krimić koji je postigao zanimanje publike iako je to za mene samo jedan u nizu marketinških trikova. A ako pretpostavimo da je to sve istina zar bi to poljuljalo temelje Crkve????? ![]()
__________________ Šutiraj onog ko leži jer onaj koji stoji bi mogao vratiti!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Pa ja isto mislim da navodna "istina" o kojoj govori ta knjiga (i film) ne bi poljuljala temelje crkve. Po mom mišljenju, američki pseudo-povjesničari malo su previše opterećeni tim teorijama urote, templarima, tajnim društvima i strogo čuvanim tajnama kršćanstva koje nitko ne smije doznat jer će uzdrmat temelje zapadne civilizacije To su sve sranja. Amerikanci nemaju svoju povijest pa se onda oduševljavaju europskim srednjim vijekom. Glupost. Jedna velika glupost.
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Nitko od nas ne vjeruje u to, ali opet toliku prašinu je digao -u Pakistanu je film zabranjen!!! Ako tako nešto može poljuljati našu vjeru, postavlja se pitanje vjerujemo li uopće???? ![]()
__________________ Šutiraj onog ko leži jer onaj koji stoji bi mogao vratiti!!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž knjiga je dobro zamišljen triler(film ne gledah)..ali podaci su hrpa nabacanih činjenica(zanimljivih ali nedokazanih).i kao takvu je treba pročitat i ostavit,bez daljnijih razglabanja o toj temi jer na kraju opet ništa nećemo znat.možda nešto postoji,a možda je sve sranje.a ako nekome ova knjiga može poljuljati vjeru,onda jadan on i njegova vjera
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Da Vincijev kod-istina ili laž? Biblija-istina ili laž? Da li je to uopće bitno (i da li ćemo ikad saznati što je istina)? Knjiga mi je dobra, ne vidim da se bitno kosi s bilo čime i možda sam , ali mi zbilja nije jasno čemu toliki cirkus oko svega ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-05-06
Poruka: 23
![]() | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Da Vinci Code je napad na krscanstvo. NIje u pitanju nikakva bezazlenost, nego napad koji krscani moraju ozbiljno odbiti. ![]()
__________________ Majka Bozja u Fatimi, i Akiti: Molite krunicu svaki dan |
| | |
| | #9 (permalink) |
| banned | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž uopće me ne tangira ni knjiga ni film,film imam doma,pogledo prvih 20 minuta i skužio da je sranje,daj kak on vidi kodove i šifre unutar napisanih tekstova,pa to nemože ni jin grej,a ni čarls eksejvier,fikcija do bola a kao fol rulja vjeruje,ma fuj
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Citat:
Ali ova teme je već bila, pa ne znam da li ima smisla ponovo pisati iste postove. Novi zavjet je nastao tako što su biskupi svojevremeno odabrali 4 evanđelja, koja su im najviše odgovarala, a ostalo su proglasili herezom. Povremeno se pronađu tekstovi odbačenih evanđelja, pa se s njima pokuša napraviti šou. Ne vidim razlog zašto bi se crkva zbog toga trebala naći ugrožena. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kodistina, laz, vincijev |
« Reinkarnacija
|
Inkvizicija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:48.

, ali mi zbilja nije jasno čemu toliki cirkus oko svega