| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Da Vincijev kod-istina ili laž u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Casey Isusa se itekako može dokazati! Da ga tako vjerno možemo dokazati onda bi svi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-06-04 Lokacija: Rijeka Godina: 23
Poruka: 25
![]() | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Film je blasfemičan. I sam autor kaže da je to fikcija. To je kao da ja napišem roman za kojega kažem da je fikcija i onda u njemu pišem kako je npr. JeLeNa (oprosti što te stavljam kao primjer!) gadura kakve nema i da je ljubavnica splitskog nadbiskupa i itd... i onda tu knjigu prodam u tisuće primjeraka. I što će onda ljudi misliti o JeLeNi?
__________________ 4 8 15 16 23 42 |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-05-06 Godina: 31
Poruka: 57
![]() | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Film i slični filmovi, kao i literatura, bi trebali potaknuti ljude na razmišljanje, na čitanje i istraživanje. Mislim, ako ih ta tematika zanima. Obično ljudi prihvaćaju sve zdravo za gotovo, a da u biti uopće nemaju pojma o čemu govore. Tipično ponašanje za ove gorljive vjernike.
__________________ Funkcija mjenja varijablu. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž pizde smo, muslimani su napravili sranje zbog karikatura muhameda sa bombom na glavi... mi bi trebali zbog ovakve zajebancije na račun naših vjerovanja raznijet se ispred američke ambasade, i britanske ![]() i palit aute po savskoj i pucat u zrak, dobro toga već ima svega u dubravi ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Citat:
Ubuduće molim te dobro Čitaj poruke , unaprijed hvala! ![]() Citat:
time bi na neki način potvrdili da bi to mogla biti istina, trebalo bi osudit takvu vrstu pisanja i sve ostalo je skroz nepotrebno!!!! ![]()
__________________ Šutiraj onog ko leži jer onaj koji stoji bi mogao vratiti!!! Zadnji Uredio eowyn : 03-06-06 u 19:54. | ||
| | |
| | #28 (permalink) |
| Purger | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Istina
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Banned | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Citat:
yap, samo je pitanje kolko je Bibile o njemu istinito. Nedavno su našli neke pergamente koji su pisani u vrijeme njegovog života i koji govore malo drugačiju priču oko Isusa. po njima je Isus povijesna figura, ali kako je opisano u Bibiliji, tako da mislim da nije uopće nemoguće da je Isus imao djecu i da postoje potomci. Ono što je važno je da je kršćanstvo (još u ranim danima) "prilagodilo" neke stvari da bi zainteresirali više ljudi. Što se tiče templara... nešto su našli, što... sumnjam da ćemo saznat, ali nešto je bilo sigurno. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kodistina, laz, vincijev |
« Reinkarnacija
|
Inkvizicija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:29.