| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Da Vincijev kod-istina ili laž u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Casey Meni je bitnija poruka koju Isus šalje nego boja njegovih obrva. I ako u Bibliji piš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Banned | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Citat:
samo kažem da je bilo "dotjerivanja" povijesne istine. osobno mene boli kurac jel on sin božiji ili freak koji je tako zabrijao... na njegovim učenjima počivaju temelji zapadne civilizacije i to poštujem. također poštujem "ne čini drugima ono što ne bi sebi" (ili kak god to zvučalo u Bibliji).... Isusuovo učenje je put prema onome čemu svatko od nas treba težiti... moj problem leži sa crkvom koja je to iskoristila za svoje potrebe, niš drugo. Nemoj mješat moje mišljenje o Učenju i crkvi (primjeti velika slova u ovoj rečenici - namjerno takva) | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 11
![]() | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž nadam se da imate flat rate ili barem par gigi limita http://video.google.com/videoplay?do...65880741187390 ovo su cinjenice, film sam pogledao i nije mi se svidio, knjigu bi htio procitat |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 25-06-06
Poruka: 46
![]() | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Citat:
![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
Blago onima koji ne vidješe a vjeruju! I molim vas da ne vrjeđate Crkvu i svećenstvo jer samo upropaštavate temu glupim postovima! | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
![]() | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Citat:
svatko vjeruje u što hoće,a ako netko povjeruje u onaj klišejski film ili knjigu- njegova stvar!!!!
__________________ Šutiraj onog ko leži jer onaj koji stoji bi mogao vratiti!!! | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Citat:
a inače je li ti taj avatar iz filma "krug"
__________________ Šutiraj onog ko leži jer onaj koji stoji bi mogao vratiti!!! | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-05-06 Godina: 23
Poruka: 20
| |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Citat:
Tek sam sad vidio brijača! ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kodistina, laz, vincijev |
« Reinkarnacija
|
Inkvizicija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:17.