| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Da Vincijev kod-istina ili laž u Znanost forumu; ....to su samo male.....vecnosti........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Citat:
A da se ti malo smiriš? Koji je tebi? Olabavi malo sa vrijeđanjem, jebavanjem svega po spisku i sličnim sranjima... ohladi se malo, stari Čovjek piše kako hoće. Ja ga razumijem, a ako tebi treba prevod potraži ga na Google-u, a čovjeka ostavi na miru.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Citat:
![]() | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Ma ne branim ja tebe, jebe mi se za tebe Branim pravo na slobodno izražavanje. Isto bi bilo da je "jebao sve" bilo kome. A i osobno mi se gade izjave tipa "Srbo jebem ti..." i takve kretenarije...
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Citat:
:čekić . nastavite
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #47 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Da Vincijev kod-istina ili laž Citat:
, malo je poznato da je BRIJAČ riječ koja na gornje aboridžinskom označava cekin od nekakve plemenite kovine, doduše malo arhaična riječ koja se zagubila pod utjecajem pidžn ingliša.To ti, naravno, na tvom brdašcu, među tisućama grla sitnog zuba koja sita bleje, ne može biti poznato. Nemaš ti vremena, dok ih čuvaš i vodiš svoje ekstenzivno gospodarstvo, zajebavat se tamo nekim izrazima. Zato, ovim putem još jednom primi izraze moje najdublje sućuti nad preminulim neokorteksom. Samo, neovisno o ovom iznad, još jedna stvar, zašto zlatni dukat? To me kopka, nikad u životu nisam čuo za npr. platinast, olovni, kositreni ili pokakani dukat. ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kodistina, laz, vincijev |
« Reinkarnacija
|
Inkvizicija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:22.

....zasto su ovde sve cica-mace zloceste

, malo je poznato da je BRIJAČ riječ koja na gornje aboridžinskom označava cekin od nekakve plemenite kovine, doduše malo arhaična riječ koja se zagubila pod utjecajem pidžn ingliša.
...e, ta vrsta vasih i nasih je pocela sve ovo sranje