Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Da Vincijev kod-istina ili laž u Znanost forumu; šta mi učiniše od teme!!!!!!!!!!!!!!!!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-08-06, 21:54   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-05-06
Godina: 20
Poruka: 154
JeLeNa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku JeLeNa
Re: Da Vincijev kod-istina ili laž

šta mi učiniše od teme!!!!!!!!!!!!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 22:13   #52 (permalink)
Banned

Datum registracije: 25-06-06
Poruka: 46
zlatnidukat se izdvaja iz mase

Još se jednom ovo ponovi i možeš se pozdravit sa forumom!!! Vrijeđanje i psovanje niti jednom korisniku foruma nećemo dopustiti, stoga se lijepo suzdrži od izljeva ljutnje

p.s. javno ću ti napisati: pošto ti ovo nije 1.put, imaš opomenu pred bann pa se ti misli

Zadnji Uredio eowyn : 25-08-06 u 23:17.
zlatnidukat je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 22:50   #53 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: zlatnidukat
Oprosti Krivo si me svati, ja psujem ovom srbinu zbog korištenja njegovog jezika. Zlatni dukat iz više razloga, vjerujem da znaš zašto, ako ne onda mi te je žao.
Ajd u redu. Ali opet mi se nekako čini da ti ovaj gore nije spalio selo.
Mogli bi se vratiti na "Da Vincijev kod-istina ili laž"!
Za drugo na forum politika
Odgovori sa citatom
Star 26-08-06, 03:55   #54 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-08-06
Godina: 29
Poruka: 169
Serbo_Croatian se izdvaja iz mase

ha ha ha...e Lovel, faca si matore mi moje...imas poziv od mene za festival trube u Guci, bilo bi mi drago da mi budes gost...ako ce ti biti ugodnije, smesticu te u hotel sa Slovencima
http://sabortrubaca.com/pobednici.html

...e da, ispricavam(nadam se da se tako kaze"izvinjavam") se jos jednom zbog skretanja sa teme, nastavite!

Zadnji Uredio Serbo_Croatian : 26-08-06 u 04:03.
Serbo_Croatian je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-08-06, 13:23   #55 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Serbo_Croatian
...hoces da kazes da ti se dize na mene ....zasto su ovde sve cica-mace zloceste

To "jebe mi se za tebe" ovde kod nas se koristi u značenju "nije me briga za tebe", "baš me briga za tebe" i slično.

Jel' ti sad malo jasnije?

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-08-06, 13:59   #56 (permalink)
Radost Europe

Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: damfisk
To "jebe mi se za tebe" ovde kod nas se koristi u značenju "nije me briga za tebe", "baš me briga za tebe" i slično.

Jel' ti sad malo jasnije?
Ma S_C se pravi nevešt!

S_C, tenk ju sou mač, no sam ja odgojen na Pistolsima pa si umišljam da mi prva truba Dragačeva pa još s Kekecima ne bi baš legla.
Istina, ti mašeš nekom pištoljčinom na: Dozvolite mi da se predstavim, ali...Zapit se možemo isključivo razoružani!
Odgovori sa citatom
Star 26-08-06, 14:04   #57 (permalink)
Radost Europe

Bolje zovi JeLeNu, čuo sam da u jednom selu oko Ivanjice ima manastir s evanđeljem po Kamičku i Muharku!
Odgovori sa citatom
Star 26-08-06, 14:09   #58 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-05-06
Godina: 20
Poruka: 154
JeLeNa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku JeLeNa

Citat:
Pravi autor: Lovel
Bolje zovi JeLeNu, čuo sam da u jednom selu oko Ivanjice ima manastir s evanđeljem po Kamičku i Muharku!
hahahahahhaha
Odgovori sa citatom
Star 26-08-06, 14:10   #59 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Vi ste svi skupa malo previše u offtopic otišli Hajde, vraćajte se polako na temu
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-08-06, 16:15   #60 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-08-06
Godina: 29
Poruka: 169
Serbo_Croatian se izdvaja iz mase

Citat:
Ma S_C se pravi nevešt!

S_C, tenk ju sou mač, no sam ja odgojen na Pistolsima pa si umišljam da mi prva truba Dragačeva pa još s Kekecima ne bi baš legla.
Istina, ti mašeš nekom pištoljčinom na: Dozvolite mi da se predstavim, ali...Zapit se možemo isključivo razoružani!
ta fotka nije olicenje mog karaktera, to ce ti reci i osmeh iza te cevi...e rodjeni moj, ocigledno nikad nisi cuo obradu Pistolsa u Dzipsi Kings fazonu...ako nadjem neku obradu na netu, poslacu ti je...

...Jelena je vise tip za egzoticno mesto...nju cu sasvim sigurno pozvati, ali kad otvorim restoran na Kubi, ili Tobagu...pa cemo odigrati nesto s evandjeljem po st Marku

Zadnji Uredio Serbo_Croatian : 26-08-06 u 16:25.
Serbo_Croatian je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kodistina, laz, vincijev

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
Best of Usenet Sandman Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 10-05-06 07:51
jeste li znali da Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 14 18-10-05 12:00
istanbul turska slike Kristijan Putovanja 1 06-10-05 00:49

Trenutno vrijeme na forumu: 21:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111