| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Dali bi Bog ovo oprostio? u Znanost forumu; Npr, ja sam murjak i imamo akciju upast u stan On nekim čudom kroz stražnji ulaz i ja ga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Dali bi Bog ovo oprostio? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 340
![]() ![]() | Re: Dali bi Bog ovo oprostio? Bog sve prasta samo bi mora izmoliti 500 000 oce nasa 350 000 zdravo marija
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Dali bi Bog ovo oprostio? Ovo me podsjetilo na potpis koji sam jednom imao: Confitemini Domino, quoniam bonus, quoniam in sæculum misericordia ejus.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:41.