Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Koliko smo spremni opraštati? u Znanost forumu; prije nego zamjerim pokušam dati priliku i sebi i drugoj strani , da se razriješi mogući krivi sklop ili ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-07-07, 23:40   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,538
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima
Re: Dali smo spremni praštati u Duhu vjere?

prije nego zamjerim pokušam dati priliku i sebi i drugoj strani , da se razriješi mogući krivi sklop ili nesporazum , svi smo ljudi i reagiramo različito u situacijama , volim prva pružiti ruku pa i više puta ...ako i tada ne osjetim dobru volju sa druge strane , brišem je iz memorije , više ne postoji tj. nije vrijedan moga truda
-misic- je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 00:52   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,643
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
prije nego zamjerim pokušam dati priliku i sebi i drugoj strani , da se razriješi mogući krivi sklop ili nesporazum , svi smo ljudi i reagiramo različito u situacijama , volim prva pružiti ruku pa i više puta ...ako i tada ne osjetim dobru volju sa druge strane , brišem je iz memorije , više ne postoji tj. nije vrijedan moga truda
Ovo napočetku što si napisala je za mene dosta dobra osobina..ali premalo je onih koji tako mogu...nažalost! A ovo drugo je razumljivo samo po sebi...tako da se u principu slažem s tobom...
TigarZG1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 01:01   #13 (permalink)
Akademik Foruma

TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi

Lako je biti bahat i bez dobre volje za pomirenjem sa drugima(kao što sam i sam to nekad bio). Ali pružit nekom prvi ruku i zaboraviti na mržnju nije lako....ali nas oplemenjuje i čini od nas bolje ljude.Nekad se i razočaramo u tome ali netreba odustati od dobre volje...
TigarZG1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 23:01   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 33
Poruka: 471
Optimyst se izdvaja iz maseOptimyst se izdvaja iz mase

Ne može se uspoređivati npr.verbalna uvreda sa nekim (ne)djelom koje je počinjeno iz tko zna kojih razloga...
Opraštati do određene granice naravno da je plemenita i razumljiva stvar,ali kad se pređe granica tolerancije ,onda praštanje postaje naivno,ponekad i opasno...
Odgovori sa citatom
Star 29-07-07, 09:15   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,538
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

hvala Bogu ,i nedaj Bože nije mi nitko ubijen , silovan i slično , ako si na to mislio, za takvo nešto nema oprosta
-misic- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-07-07, 10:05   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
hvala Bogu ,i nedaj Bože nije mi nitko ubijen , silovan i slično , ako si na to mislio, za takvo nešto nema oprosta
Kad su tave stvari u pitanju.....s tim se i ja moram složiti...
TigarZG1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-08-07, 19:17   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 432
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Osveta je najbolji oprost - Nietzsche, zajebajen se to mi je sad palo napamet.

Oprost je zajebana stvar teško mi je virovati da neko može u potpunosti nekome oprostiti zajeb ili zlo, ali dobro nisu svi ljudi isti neko ima snage se pomirit i oprostit drugome, a neko jednostavno nema valjda, schnell with the gas chambers.
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 13:06   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-09-07
Godina: 19
Poruka: 155
xlimit se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xlimit

Neznam...neke stvari je lako oprostiti i čak zaboraviti....
Postoje puno gore stvari...Treba praštati
Ako nekome neoprostim neku sitnicu,ma da je i neka velika stvar,uvijek znam da je moglo biti još gore...
Mislim da je praštanje sasvim ok
Živio Bob Marley!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 15:14   #19 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Ne opraštam, nego preodgojim osobu koja je neko sranje meni učinila da to ne učini opet.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 22:51   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Ne opraštam, nego preodgojim osobu koja je neko sranje meni učinila da to ne učini opet.
Možeš malo to pojasniti.....odnosno na koji način je preodgajaš??.....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dali, duhu, pras tati, spremni, vjere

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108