| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Koliko smo spremni opraštati? u Znanost forumu; prije nego zamjerim pokušam dati priliku i sebi i drugoj strani , da se razriješi mogući krivi sklop ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,538
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali smo spremni praštati u Duhu vjere? prije nego zamjerim pokušam dati priliku i sebi i drugoj strani , da se razriješi mogući krivi sklop ili nesporazum , svi smo ljudi i reagiramo različito u situacijama , volim prva pružiti ruku pa i više puta ...ako i tada ne osjetim dobru volju sa druge strane , brišem je iz memorije , više ne postoji tj. nije vrijedan moga truda |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Dali smo spremni praštati u Duhu vjere? Citat:
Ovo napočetku što si napisala je za mene dosta dobra osobina..ali premalo je onih koji tako mogu...nažalost! A ovo drugo je razumljivo samo po sebi...tako da se u principu slažem s tobom...![]() | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Dali smo spremni praštati u Duhu vjere? Lako je biti bahat i bez dobre volje za pomirenjem sa drugima(kao što sam i sam to nekad bio). Ali pružit nekom prvi ruku i zaboraviti na mržnju nije lako....ali nas oplemenjuje i čini od nas bolje ljude.Nekad se i razočaramo u tome ali netreba odustati od dobre volje... ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 471
![]() ![]() | Re: Dali smo spremni praštati u Duhu vjere? Ne može se uspoređivati npr.verbalna uvreda sa nekim (ne)djelom koje je počinjeno iz tko zna kojih razloga... Opraštati do određene granice naravno da je plemenita i razumljiva stvar,ali kad se pređe granica tolerancije ,onda praštanje postaje naivno,ponekad i opasno...
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 432
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali smo spremni praštati u Duhu vjere? Osveta je najbolji oprost - Nietzsche, zajebajen se to mi je sad palo napamet. Oprost je zajebana stvar teško mi je virovati da neko može u potpunosti nekome oprostiti zajeb ili zlo, ali dobro nisu svi ljudi isti neko ima snage se pomirit i oprostit drugome, a neko jednostavno nema valjda, schnell with the gas chambers.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dali smo spremni praštati u Duhu vjere? Neznam...neke stvari je lako oprostiti i čak zaboraviti.... Postoje puno gore stvari...Treba praštati Ako nekome neoprostim neku sitnicu,ma da je i neka velika stvar,uvijek znam da je moglo biti još gore... Mislim da je praštanje sasvim ok Živio Bob Marley!![]()
__________________ Tko rano rani,zahebo je pjevca |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, duhu, pras tati, spremni, vjere |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:18.

Ovo napočetku što si napisala je za mene dosta dobra osobina..ali premalo je onih koji tako mogu...nažalost! A ovo drugo je razumljivo samo po sebi...tako da se u principu slažem s tobom...