| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Dali vjerujete da je Isus postojao? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: simic70 pa zar ne vjerujes ljude naprimjer Bioenergičare,ljude koji su vidoviti...????Eto ja mislim da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) | |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? Citat:
+ kao tako zanimljiva osoba, kako od strane njegovih suvremenika nema nikakvih pisanih dokaza o njegovom postojanju...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #172 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08 Godina: 1
Poruka: 347
![]() ![]() | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? Citat:
ja sam isto potpuno normalan samo imam nekakve posebne moci. kuzis ? normalan sa posebnim mocima. plus glup sam i primitivan ali dobro to nije nista posebno to je isto normalno. to je MOJE misljenje koje cu podkrijepiti samo sa puno usklicnika evo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! genijalno. da sam bar prije znao da se to moze ![]() p+r | |
| | |
| | #173 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 478
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? Citat:
Vidom da si i ti konačno doživio prosvjetljenje. Si razmišljao da pokreneš kakvu sljedbu ili crkvu? ![]()
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. | |
| | |
| | #174 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08 Godina: 1
Poruka: 347
![]() ![]() | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? pa... troumim se izmedju islama, krscanstva i judaizma... sto predlazes.? zapravo ako na ovom topiku ipak ispadne da nista od isusa sto je bed je mi je on najsimpaticniji onda samo izmedju islama i judaizma.... ateizam mi je vise bez veze... ono dosadan. p+r |
| | |
| | #175 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? evo prjedlog ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #176 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-04-08
Poruka: 20
![]() | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? Danas je bionergija sasvim normalna i takvi ljudi u danasnje vrijeme mislim da su dosta prihvaceni!!!ZAR NE?vrati se u ISUSOVO DOBA !!mislim da bi bio pogubljen !!!ili još malo blize spaljivanje vkjestica i sve je to malo čudno!! |
| | |
| | #178 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? ajde onda zavoli i edit... i odgovori opsirnije na post gore...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #180 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-04-08
Poruka: 20
![]() | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? pa želim reci da si ziviop u prošlosti kao bionergičar (da si imao tu sposobnost) vjerovatno bi bio pogubljen i krivo prihvaćen!dok u danasnje vrijeme to je potpuno normalno!DALI SI SHVATIO!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: isus krist |
« Islam
|
Sto biste pitali Boga? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:19.