| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Dali vjerujete da je Isus postojao? u Znanost forumu; Naravno da vjerujem... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,917
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? tocno slazem se i ja s ovim,mislim da je postojao a da je bio obican covjek,dobit ces rep za ovo samo moram pricekati do sutra jer sam danas previse podavao ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? Postojao je. Pa imaš i dokaze...onak pisane, povijesne dokaze. ![]() Običan čovjek? Pa neznam baš...
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? Naravno da je postojao
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
![]() | Citat:
![]() hmm...to da je bio običan čovjek mi je čudno...zašto bi onda o njemu toliko pričali? Zadnji Uredio daidza : 28-11-07 u 20:03. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,917
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? povijest kaze da je usmena predaja najmanje uvjerljiv povijesni izvor,a ja nigdje nisam vidio materijalne ili neke druge dokaze da je isus bio nadmocan ili tako nesto
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? Citat:
![]() Ma kakva je ovo tema, molim te!!! Kad će prestati ljudska glupost, do kud ona može dosegnuti, majko mila. i traži... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: isus krist |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:37.

i traži...
pusa