Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Dali vjerujete da je Isus postojao? u Znanost forumu; Naravno da vjerujem...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-11-07, 18:23   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,087
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Re: Dali vjerujete da je Isus postojao?

Naravno da vjerujem

Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje.
mmrki je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 18:33   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,917
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
postojao je.. ali je bio obican covjek, kao i svaki drugi.. imho
tocno slazem se i ja s ovim,mislim da je postojao a da je bio obican covjek,dobit ces rep za ovo samo moram pricekati do sutra jer sam danas previse podavao
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 18:56   #13 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,646
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Postojao je. Pa imaš i dokaze...onak pisane, povijesne dokaze.

Običan čovjek? Pa neznam baš...
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 19:21   #14 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,539
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Naravno da je postojao

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 19:56   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
car_zgd se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Pa ja stvarno ne znam koji vas kurac uče u tim školama.

Isus je povijesna ličnost. Njegovo postojanje je nedvojbeno. Možeš raspravljati o teološkim , mističnim , ovakvim-onakvim aspektima njegovog života ... ali o samom postojanju ... svašta.

Ajmo pokrenuti raspravu o tom je li postojao Cezar ... ili štajaznam Neron ... možda Napoleon ili Cromwell ... a Staljin?

P.S
ovo nije tema za filozofiju i religiju nego za rub znanosti ... i daleko preko njega.
pa vjeruj mi da u razredu ima puno ljudi koji ne vjeruju da je postojao...mislim da je religijska tema

Citat:
Pravi autor: mirin979 Pogledaj Poruke
tocno slazem se i ja s ovim,mislim da je postojao a da je bio obican covjek,dobit ces rep za ovo samo moram pricekati do sutra jer sam danas previse podavao
hmm...to da je bio običan čovjek mi je čudno...zašto bi onda o njemu toliko pričali?

Zadnji Uredio daidza : 28-11-07 u 20:03.
car_zgd je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 20:35   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,917
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

povijest kaze da je usmena predaja najmanje uvjerljiv povijesni izvor,a ja nigdje nisam vidio materijalne ili neke druge dokaze da je isus bio nadmocan ili tako nesto
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 22:10   #17 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: car_zgd Pogledaj Poruke
pa vjeruj mi da u razredu ima puno ljudi koji ne vjeruju da je postojao...mislim da je religijska tema
Pa vjerujem ... zašto ne bih vjerovao ... blentavih ljudi nam bar ne nedostaje.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 22:44   #18 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,646
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 08:45   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 106
gajnc_nova

Kur'an priznaje Isusa i u Kur'anu se spominje kao Isaa a.s.
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 09:20   #20 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,420
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: _zabac14_ Pogledaj Poruke
ja sam vjernik al ne vjerujem da je isus postojao...a neznam zasto neki predosjecaj
Predosjećaj? Možda debeli postosjećaj???

Ma kakva je ovo tema, molim te!!!

Kad će prestati ljudska glupost, do kud ona može dosegnuti, majko mila.

i traži...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: isus krist

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114