| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Dali vjerujete da je Isus postojao? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 znači vama je dovoljno da virujete da je postoja, a oni koji ne viruju to moraju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? Ateisti vjeruju ... Prvi puta čujem... Ateisti sumnjaju, u najboljem slučaju ili, točnije, negiraju boga ( grč, a= ne-, bez-, i grč theos = bog, ergo: ateist =bezbožnik, a ne vjernik) i time indirektno na "posredan" način priznaju Boga. |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? Citat:
![]()
__________________ Najbolji sam, uooueeee, prognozer ja, na ovom svijetu ja sam najbolji. Para papa para pa paaa Zadnji Uredio marinkoM8 : 03-01-08 u 16:28. | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? Citat:
![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? Ako je Isus postojao, ako je cijela naša povijest istinita po Kršćanstvu šta je onda sa Darwinovom teorijom evolucije??? Nismo nastali iz dva 'izvora' jer je samo jedan a koji je točan to nebih znao. Osobno vjerujem u NEŠTO ali to još nisam uspio u potpunosti definirati jer se sve vrti oko filozofiranja i nikada nema točke na i.
__________________ Nothing happens unless first a dream. |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? Citat:
1) evolucija - prema Darwinu uz sva unaprijeđenja koja su se dogodila na tom području u posljednjih 100 i kusur godina 2) kreacionizam - star koliko i čovječanstvo, osim vjerskih spisa, nema materijalnih dokaza 3) intervencija iz svemira - zadnjih pedesetak godina omiljena hipoteza određenih dijelova populacije, vezana uz sve moguće i nemoguće pojave. Također nema nikakvih dokaza (osim dänikenovskih špekulacija i njemu sličnih...).
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... | |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Dali vjerujete da je Isus postojao? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: isus krist |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |