Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi David Icke u Znanost forumu; Jeste li čuli za njega? Nedavno je bio na emisiji Na rubu znanosti, uglavnom pročitao sam njegovu knjigu Največa tajna....

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-03-07, 23:35   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,064
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi
David Icke

Jeste li čuli za njega? Nedavno je bio na emisiji Na rubu znanosti, uglavnom pročitao sam njegovu knjigu Največa tajna.Knjiga je dosta zanimljiva i dosta ljudi ga smatra luđakom,radi njegovih priča o teoriji zavjere.Po meni knjiga ne predstavlja ništa više nego dobru priču povezanu s povijesnim činjenicama,pa me zanima vaše mišljenje
Bahamut je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-07, 23:36   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: David Icke

Nisam čitao o njemu, ali sam slušao... Nešto tipa da Svijetom upravljau elite, odabrani ljudi, koji su povezani. Da se sav novac sljeva u ruke nekolicine i onaj malo bjesniji dio ukojem svjetom vladaju gušteri koji žive na antarktiku...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-07, 23:46   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Da to bi bilo ukratko, nego on još tvrdi da je svaka religija samo jedna vrsta manipulacije.Po njemu krščanstvo je također taj dio manipulacije ali zanimljivo je to što u knjizi predstavlja određene dokaze za to.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 13:24   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-08-07
Godina: 16
Poruka: 2
ahil_1011 se izdvaja iz mase
Smile Re: David Icke

ja znam puno o njemu
ahil_1011 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 07:30   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-09-07
Godina: 34
Poruka: 10
nihilist se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Bahamut Pogledaj Poruke
Jeste li čuli za njega?
kakve veze ima taj šarlatan i njemu slični sa forumom koji se zove Filozofija / Religija ?

Iako je vrhunac debilizma te dvije teme staviti zajedno, jedno sa drugom nema nikakve veze...
nihilist je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 12:09   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: nihilist Pogledaj Poruke
kakve veze ima taj šarlatan i njemu slični sa forumom koji se zove Filozofija / Religija ?

Iako je vrhunac debilizma te dvije teme staviti zajedno, jedno sa drugom nema nikakve veze...
Pa kad sam otvarao ovu temu...još nije postojao forum rub znanosti,onda bi vjerojatno temu tamo stavio...

Uostalom ne možeš reći da ova tema nema nikakve veze sa filozofijom.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 18:02   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-08
Poruka: 80
BlackSpider se izdvaja iz mase

pisao je o ljudima gušterima-ljudi koji su nastali od guštera

on vjeruje da su to bush, hillary clinton, kraljica elizabeta itd. misli da oni upravljaju svijetom
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 10:03   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-03-08
Godina: 1
Poruka: 133
lofi se izdvaja iz mase

nazalost ljudski um je takav kakav je. uvijek ce lakse prihvatiti nekakvu fantasticnu teoriju zavjere ili neku x-files pricu ili religiju nego racionalna i "dosadna" objasnjenja.

Icke ja stari macak i dugo vec pratim njegov rad. tipicni teoreticar zavjere. ima takvih jos. mozda manje uspjesnih ali jednako zanimljivih. svo oni zive na lakovjernosti mase. mute istine, cinjenice sa mitovima i science fictionom i obicno imaju osobnih psihickih problema.ipak Icke je lukav i otprije ima iskustva sa medijima. mnostvo skrivenih poruka postoji u toj njegovoj prici. od antisemitizma do kulta licnosti.

ljudi mu vjeruju. bez ikakvih konkretnih dokaza. heh nista novog jeli tako

inace imam jednog poznanika koji je njegov istomisljenik pa mozda ga nagovorim da osobno obrazlozi svoja vjerovanja.

ops. moram poc pit krv plavih djevica. raste mi rep. shapeshiiiiftiiiiiiiiiiing

peace and reason (for mankind and lizzards too)
lofi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: david, icke

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103