| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Dubrovački biskup pod hipoteku stavio spomenik kulture u Znanost forumu; Kako bi dobila kredit u iznosu od 16 milijuna eura, Dubrovačka biskupija pod hipoteku je stavila kompleks Svete Klare unutar ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: spličanka Godina: 23
Poruka: 63
![]() | Dubrovački biskup pod hipoteku stavio spomenik kulture Kako bi dobila kredit u iznosu od 16 milijuna eura, Dubrovačka biskupija pod hipoteku je stavila kompleks Svete Klare unutar zidina na zapadnom ulazu u Grad, inače vrijedan spomenik kulture. Zajam je dobiven od tvrtke Midia Investments SA, a ugovor je navodno sklopljen u Luganu, a ovjeren sredinom lipnja prošle godine u zagrebačkom javnobilježničkom uredu. Nad tom nekretninom Biskupija pod vodstvom mons. Želimira Puljića stekla je vlasništvo 1998. godine, nakon okončanja postupka povrata oduzete imovine
__________________ život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat sve više mi sliči na pješćani sat... sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti al' ja ću da preživim na svoj način |
| | |
![]() |
| Tagovi: biskup, dubrovacki, hipoteku, kulture, pod, spomenik, stavio |
« KRISTFEST
|
promenjen život »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:28.