| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Eutanazija u Znanost forumu; Što mislite o tome? Što ako čovjek zaista više nema puno od života i ako se samo muči, od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma | Citat:
2. Ukoliko bi se uvelo u bolnice dopuštenje da se vrši eutanazija, tko bi na sebe preuzeo odgovornost da ubije nekoga? 3. U kapitalizmu se sve gleda kroz brojke i novac, preskupo je držati nekoga na aparatima- isključimo ih i uštedimo. 3. Uvijek postoji šansa za oporavak, bar teoretska 4.Hitler je u 2. sv. ratu (po njegovim riječima) samo pomagao židovima da se riješe života- vlastitog. 5. Liječnici su proveli jedan test prije nekoliko godina, svakom teškom pacijentu su dali jednu bočicu lijeka za koji su rekli da je smrtonosan. Pacijenti su sami mogli odlučiti hoće li ga popiti i umrijeti, nitko nije uzeo lijek na kraju, iako su svi prije testa bili za eutanaziju. Oni ne žele smrt već prestanak boli. PS: Također sam protiv abortusa i smrtne kazne | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Administrator | Citat:
to je sasvim druga stvar. Zamisli ovu situaciju: Nemožeš se dići iz kreveta, pokrenuti, govoriti, jedino možeš gutati, totalno ovisiš o drugima, zašto bi onda i dalje živio. Ne vidim nikakvu svrhu. ja bih da me odmah riješe muke. | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma | Citat:
U stanju teške bolesti i najmanji pomak naprijed znači bogatstvo, a te nesretne osobe možda i žive samo zato da jednom dožive neki pomak nabolje. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: eutanazija |
« Reiki
|
Što je Dogma? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:46.