| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Fanatični židovi u Znanost forumu; LiveLeak.com - Fanatic jews trying to disturb workers not following the sabbath popizdio bi da to moram slušat ....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Fanatični židovi LiveLeak.com - Fanatic jews trying to disturb workers not following the sabbath popizdio bi da to moram slušat .... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Fanatični židovi Koje budale Zreli su za zoološki vrt s ovakvim glasanjem
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fanatični židovi Dobro su oni izkomercijalizirali 2.svjetski rat, a bogami ga i naplatili! Kupili su si tjelohranitelja (USA) i sad rade kojekakve pizdarije po svijetu, a ako neko kaže da se ne slaže s njima odma ga istražuje centar Simon Wiesenthal! Al ni to se ne smije reći... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Fanatični židovi kaže se ortodoksalni židovi ali nakon viđenog ,zaista nemam što reć.to nije vjera.to je čisto meketanje..jeste li znali da u njihovim familijama dica imaju pravo upisat na faks i čak počet živit normalno ka drugi.probaju misec dana(u međuvremenu izdrogiraju,izje[b]u )i onda odluće ka fol oće li ić na faks ili se vratit doma živit kako već žive.šta je najzanimljivilje više od pola ih se vrati doma prestravljeno a rade gore stvari u tih misec dana nego cili forum...
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Fanatični židovi rade oni i gore stvari nego hitler njima.. dosli u palestinu i rekli ovo je nasa obecana zemlja... to isto ja susjedu uđem u kucu i reknem ovo je moja kuca... trebo ih je adolf jos malo vise potamamit....
__________________ U mom slučaju mudrost mi ne ulazi na oči i uši, već na usta... |
| | |
![]() |
| Tagovi: fanatizam, zidovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:15.

Svi smo mi MASS SARR