Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Fanatični židovi u Znanost forumu; LiveLeak.com - Fanatic jews trying to disturb workers not following the sabbath popizdio bi da to moram slušat .......

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-05-07, 15:32   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Fanatični židovi

LiveLeak.com - Fanatic jews trying to disturb workers not following the sabbath

popizdio bi da to moram slušat ....
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 15:36   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,829
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune
Re: Fanatični židovi

Koje budale
Zreli su za zoološki vrt s ovakvim glasanjem
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 15:38   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,487
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

A ne daj Bože da kojem Židovu kažeš da se ne slažeš s njim...odmah si antisemit, nacist...
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 15:40   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
A ne daj Bože da kojem Židovu kažeš da se ne slažeš s njim...odmah si antisemit, nacist...
e, to mi tako ide na živce da ti ne mogu opisati ... ono kaj oni rade po palestini je ista stvar kaj je njima hitler radio ... samo kaj se to ne smije reći ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 15:57   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,487
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
e, to mi tako ide na živce da ti ne mogu opisati ... ono kaj oni rade po palestini je ista stvar kaj je njima hitler radio ... samo kaj se to ne smije reći ...
Dobro su oni izkomercijalizirali 2.svjetski rat, a bogami ga i naplatili! Kupili su si tjelohranitelja (USA) i sad rade kojekakve pizdarije po svijetu, a ako neko kaže da se ne slaže s njima odma ga istražuje centar Simon Wiesenthal! Al ni to se ne smije reći...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 15:49   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 36
Poruka: 12
msoda6 se izdvaja iz mase

đjuše ,eh nedaj bože dobro je neko od vas kazao da ako im se suprostaviš odma si antisemit
msoda6 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 15:51   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 27
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
Slažem se!

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 06:41   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 507
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

kaže se ortodoksalni židovi ali nakon viđenog ,zaista nemam što reć.to nije vjera.to je čisto meketanje..jeste li znali da u njihovim familijama dica imaju pravo upisat na faks i čak počet živit normalno ka drugi.probaju misec dana(u međuvremenu izdrogiraju,izje[b]u )i onda odluće ka fol oće li ić na faks ili se vratit doma živit kako već žive.šta je najzanimljivilje više od pola ih se vrati doma prestravljeno a rade gore stvari u tih misec dana nego cili forum...
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 22:59   #9 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 23
Poruka: 5,213
DinoB ima ono neštoDinoB ima ono neštoDinoB ima ono neštoDinoB ima ono neštoDinoB ima ono neštoDinoB ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB

rade oni i gore stvari nego hitler njima..
dosli u palestinu i rekli ovo je nasa obecana zemlja... to isto ja susjedu uđem u kucu i reknem ovo je moja kuca...
trebo ih je adolf jos malo vise potamamit....
Odgovori sa citatom
Star 31-05-07, 00:31   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,187
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Meni su odlični. Iz dana u dan sve su mi draži. A kakvu tek trance scenu imaju...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fanatizam, zidovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103