| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi gdje je kraj gluposti......???????? u Znanost forumu; Otvara se restoran u tornju katedrale ....... Nemam komentar....ostao bez teksta Jutarnji.hr... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ma briga i mene, ali u tornju katedrale praviti restoran...proputovao i bio svugdje, ali to još nisam vidio.....moram priznati ili mi je promaklo..... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: gdje je kraj gluposti......???????? Meni osobno ne smeta, niti me zanima toliko, sumnjam da ću ikad otići tamo... ali će sad sigurno velik broj vjernika biti protiv toga pa će biti peticija i svađa
__________________ 1 Van der Sar 3 Evra 4 Hargreaves 5 Ferdinand 6 Brown 7 Ronaldo 13 Park 16 Carrick 17 Nani 18 Scholes 32 Tevez |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje je kraj gluposti......???????? Ne razumjem čemu sad čuđenje kada vas briga za Crkvu? Evo ovo baš nema nikakve veze sa uplitanjem Crkve u život društva.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: katedrala, restoran u katedrali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:49.