| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi gdje je kraj gluposti......???????? u Znanost forumu; A ja poker... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje je kraj gluposti......???????? Citat:
Fora pogled bi bio!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje je kraj gluposti......???????? Mene samo jedna stvar zanima- tko financira obnovu katedrale? Mislim da ne bi bilo u redu da se renovira državnim novcem, a da netko drugi gore otvara biznis, a kao nema novaca uložiti u obnovu... A ako mogu dobiti potrebne dozvole (uz ovu ogradu gore), nek' im bude- što se mene tiče mogu i kupleraj otvoriti...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: gdje je kraj gluposti......???????? kao što nije u redu da se tvornice, brodogradilišta itd. obnavljaju državnim novcem nakon što netko bude ""nestašan"" pa ostane nekažnjen s povećanim bankovnim računom
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje je kraj gluposti......???????? E da malo sam se raspitala oko tog restorana. Odmah bilo čudno kakav to restoran ima u sv. Petru u Vatikanu, pa u katedrali u Frankfurtu, te Firenzi, a bila sam tamo i nisam nikada vidila??? Čak sam se na vrh sv. Petra penjala, ali restorana nisam vidila. Uglavnom nije U KATEDRALI niti ni na kakvom od dva tornja, nego će biti u onim obližnjim objektima oko katedrale, tamo ima tvrđava (koja se super uređena ), pa sada sređuju samostan, gore bogosloviju i tako... Ako se netko od ovih Zg-ovaca sjeća gdje je prije bio frizerski salon Leo (ili tako nešto se zvao). Navodno da se o tome već odavno priča i da je to stara vijest. Eto. Znači ništa od ručka u katedrali. A i ovaj restoran je izgleda only members. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Purger | Re: gdje je kraj gluposti......???????? Da,da...moš si mislit kak će platit ! Crkva zna samo uzimat....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: katedrala, restoran u katedrali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:38.