| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Islam u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Davor1507 Novi Zavijet Sveto Evanđelje po Matiji 10.34. (Isus kaže) Ne mislite da sam ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 10-11-07
Poruka: 8
![]() | Re: Islam Citat:
![]() ![]() | |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-11-07 Godina: 19
Poruka: 2
![]() | Re: Islam e dajte ljudi islam je najsavrsenija vjera ali ima ljudi muskimana koj ga kvare za isusa se kaze da je bio boziji sin????nije je jer bog nema djece kako da ima kad je savrsen.a krscanstvo je i bibliju promjenilo isus nije bio isus on je bio Isa a.s. i najvio dolazak Muhameda a.s. Isa.a.s. je takodje klanjo i jeste napio bibliju ali nije se tako zvala nego Indzil ali su ga rimski carevi promjenili kako je njima odgovaraLO i tako da je krscanstvo izmisljeno tj promjenjeno od prvobitnog.pozz |
| | |
| | #113 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam Casanova još jedan post gdje pljuješ po drugoj religiji, a jednu dižeš među najbolje i najsavršenije dobivaš karton, a poslije toga (ako ustaraješ) bann. Zahvaljujem.
__________________ 0-2 |
| | |
| | #114 (permalink) | |
| Bionic Jive | Re: Islam Citat:
![]() ![]()
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" | |
| | |
| | #118 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam Teice doista nisko od tebe da uopće postavljaš to pitanje i na taj način direktno vrijeđaš Islam i sve nas koji smo muslimani... ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #119 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam Ček Adolon, ja ne smijem pitati da li po islamskoj teologije ispravno (u bilo kojem pogledu) ubijati u ime Allaha?! Ako je vaš odgovor "ne" onda ga obrazložite i mirna Bosna, ako je odgovor "da" isto mirna Bosna. Zar moram znati islamsku teologiju. Pa ne znam, zato i pitam. Nije zamišljeno kao uvreda. Taj pojam "Džihada" mi nije jasan, pa sam pitala. ![]()
__________________ 0-2 |
| | |
| | #120 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam Taj pojam Džihada na veliko i našitoko ti je objasnio Aris nekoliko stranica iza, ali si to očito namjerno smetnula s uma... Mogao bih sad copy-pastati sve što ti je on objasnio, ali mislim da je tebi lakše prolistati par strana iza...ili ćeš se praviti opet da ne znaš što je to... Kad postavljaš takvo pitanje ne radiš nikakvu razliku između nas "normalnih" vjernika i fanatizma...
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
![]() |
| Tagovi: islam |
« Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo!
|
Dali vjerujete da je Isus postojao? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:02.