| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Islam u Znanost forumu; sta je dovoljno????? pa osim bicevanja, ostale kazne se primjenjuju i u drugim zemljama....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #163 (permalink) | ||||||
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Ne kužim zadnju rečenicu. ![]() Citat:
![]() Ja imam jednu dobru knjigu za preporučiti svim onima koje zanima ovakava tematika. Ayan Hirsi Ali: Nevjernica - moj život Evo malo da citiram recenziju te knjige i da vas upoznam sa temom. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon Zadnji Uredio teica : 27-12-07 u 16:53. | ||||||
| | |
| | #164 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: Islam Citat:
ma ona je bila silovana u ožujku 2006.nije dvaput silovana.eo još jedan slučaj.. U Meki u Saudijskoj Arabiji mlada je žena okovana lancima uspjela pobjeći iz roditeljskog doma, a policija je potvrdila da su 19-godišnjoj djevojci lance na noge stavili vlastiti roditelji.Razlog je, kako je danas prenio list Arab News, bila djevojčina želja da se uda za muškarca koji se nije sviđao njezinim roditeljima. Djevojka je u utorak uspjela pobjeći iz roditeljske kuće te se s lancima na nogama ukrcati u taksi. Taksist je pozvao policiju i sve je procurilo u novine. ![]() ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... | |
| | |
| | #165 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam ako je zabranjeno družit se sa nepoznatin muškima, onda je kriva. takav je zakon te zemlje. meni je taj zakon stupidan al muslimani očito nije inače bi izašli na ulice i srušili vlast. kad se istočnin nijemcima nije sviđala komunistička vlast preko zida su bježali u zapadni i ginuli pokušavajući. nek se sve arapkinje skupe i preko granice u liberalniji jordan ili tursku. na žalost al takva je realnost ![]()
__________________ Temperature get to ya its about to reach Five hundred degrees In the carribean seas with the hot mommies Screamin aii poppy |
| | |
| | #167 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam Nevjernikom te smatraju jer ne vjeruješ u ono u što oni vjeruju. Ne + vjeruješ = nevjernik Fascinantno otkriće, zar ne?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #170 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam Pa pitao si. Ja sam ti odgovorio. U čemu je problem? ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: islam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:36.