| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Islam u Znanost forumu; Takoje treb postovaki svoju veru.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam ............nijedna vjera nije loša, pa tako ni islam, nego ljudi koji tu vjeru interpretiraju na krivi način...........zbog toga ljudi stječu loše dojmove o islamu i muslimanima...........istina da je u toj vjeri potrebno puno više odricanja nego u drugima, ali to se provodi pod načelom da se na taj način vjernici približavaju Bogu i da žive u njegovoj milosti.........neke stvari se čine pretjerane, npr. uzdržavanje od hrane i pića po cijeli dan za vrijeme posta, ali ljudima koji zbilja vjeruju i žive po islamu cijeli život to ne predstavlja problem, kao onima koji će se samo u tom vremenu ponašati kao vjernici jer oni to shvaćaju kao "gladovanje", dok je vjernicima to sastavni dio vjere za koji smatraju da im je dužnost i čast ispoštovati i to..........i smatram da ne treba generalizirati i smatrati sve muslimane teroristima i ekstremistima, zbog pojedinaca koji predstavljaju islam u takvom svjetlu...........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Islam Ovo je za sve muslimane (Jedna vojska koju oni jako vole haha): http://www.youtube.com/watch?v=7uPcklRx_eo |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-06-07
Poruka: 46
![]() | Re: Islam
__________________ rješite se stresa na http://www.abunawaf.com/mm-775.html |
| | |
| | #15 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam Citat:
mora da si jebeno školovan... Citat: Znao sam da će se nać ovakvi biseri. Kud uletavate u temu filozofije ak pojma o ničem nemate... Ova bi se tema trebala zatvorit baš zbog ovakvih bisera da se nebi pretvorila u nekaj gore.
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | ||
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Islam Imam identično mišljenje o islamu kao i o svakoj drugoj organiziranoj religiji - loše. Ali samo kratko na temu ovih koji se zgražaju nad islamskim terorizmom. Upitate li se ikad zašto je tako? Šta to čovjeka navede da se rokne na sred neke ulice? Koja je to perspektiva npr. jednog Palestinca? Između života u kavezu poput životinje i beskompromisne fanatične borbe meni je potpuno jasno da ljudi biraju ovo drugo. Prije godinu - dvije scena koja je prikazana na poprilično TV programa - američki vojnici ulaze u jednu bagdadsku džamiju , Amer prilazi ranjenom Iračaninu i spraši mu metak u glavu. E sad zamislite da isto to gledate na TV-u , ali se radnja odvija u katedrali Sv. Vida u Pragu , umjesto američkog tu je vojnik Saudijske Arabije , a umjesto ranjenog Iračanina Čeh. Kakva bi onda bila reakcija prosvjećene kršćanske Europe? A priča o tome kako muslimani kod nas jako cijene i poštuju svoju vjeru. Ajd ne pizdite svega vam. Odrasto sam s njima , najbolji prijatelji su mi bili muslimani. 80% njih u BiH i Hrvatskoj ne ide u džamiju , a pivu dere ko vodu. Dobrom djelu ni svinjetina nije mrska. Ljudi normalni , ni po čemu bitnom različiti od nas.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-12-06 Godina: 28
Poruka: 3
![]() | Re: Islam ja postujem svaku vjeru,no medutim kako cesto putujem po Bosni i tamo i prespavam.Uzasno je ujutro u 5 kad te probudi onaj njihov hodza sa jutarnjom molitvom,meni se ledi krv u zilama,Znam da to pusta sa cda,ali svejedno mi je to uzasno za cut,cijeli grad odjekuje.Ima puno i vehabija po Bosni i zamotani zena....mislim da su s tom svojom vjerom unazadili Bosnu za sto godina i da ce tamo bit problema s tim |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-06-06
Poruka: 90
![]() | Re: Islam U mojoj bivsoj firmi bila su dvojica muslimana koji za vrijeme posta nisu pili ni jeli cijeli dan. Pogotovo tijekom ljeta kad su imali post. Nije ih smetala ni visoka temperatura a ni asfalt koji su cijeli dan ugradjivali |
| | |
| | #20 (permalink) | ||
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam Citat:
Citat:
To za pivu i svinjetinu ne bi se htjela mješati, ali ne bi ni volila generalizirati. Ja ne znam ni jednog koji jede svinjetinu. Ali baš ni jednog. U Sarajevu sam odrasla s muslimanima, u Njemačkoj su mi u razredu bili Turci, Iranci, Arapi... i znam da nitko nije jeo svinjetinu. Ali vjerojatno ima onih koji je jedu. Pa nisu svetci. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: islam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:32.

mora da si jebeno školovan...