Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Islam u Znanost forumu; Takoje treb postovaki svoju veru....

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-07-07, 02:23   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-07-07
Poruka: 2
kusacek se izdvaja iz mase
Smile Re: Islam

Takoje treb postovaki svoju veru.
kusacek je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 09:20   #12 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi
Re: Islam

............nijedna vjera nije loša, pa tako ni islam, nego ljudi koji tu vjeru interpretiraju na krivi način...........zbog toga ljudi stječu loše dojmove o islamu i muslimanima...........istina da je u toj vjeri potrebno puno više odricanja nego u drugima, ali to se provodi pod načelom da se na taj način vjernici približavaju Bogu i da žive u njegovoj milosti.........neke stvari se čine pretjerane, npr. uzdržavanje od hrane i pića po cijeli dan za vrijeme posta, ali ljudima koji zbilja vjeruju i žive po islamu cijeli život to ne predstavlja problem, kao onima koji će se samo u tom vremenu ponašati kao vjernici jer oni to shvaćaju kao "gladovanje", dok je vjernicima to sastavni dio vjere za koji smatraju da im je dužnost i čast ispoštovati i to..........i smatram da ne treba generalizirati i smatrati sve muslimane teroristima i ekstremistima, zbog pojedinaca koji predstavljaju islam u takvom svjetlu...........
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 20:08   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika DANIELcroatia

Datum registracije: 04-01-07
Godina: 23
Poruka: 943
DANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DANIELcroatia

Ovo je za sve muslimane (Jedna vojska koju oni jako vole haha):

http://www.youtube.com/watch?v=7uPcklRx_eo
DANIELcroatia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 20:15   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-06-07
Poruka: 46
art of war se izdvaja iz mase

http://www.youtube.com/watch?v=HsU4rJq1brI
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 20:45   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: DANIELcroatia Pogledaj Poruke
Barvo, jebena ti je fora...NE
YouTube - ISRAELI ARMY AND AIRFORCE
Tipičan čovjek koji pojma o ničem nema i sve muslimane doživljava kao Palestince. Braomora da si jebeno školovan...

Šta oš reć time. Sam da znaš moj je stari bio u ratu od 91. do 94. kao sastavni dio hrvatske pješadije.
Znao sam da će se nać ovakvi biseri. Kud uletavate u temu filozofije ak pojma o ničem nemate...

Ova bi se tema trebala zatvorit baš zbog ovakvih bisera da se nebi pretvorila u nekaj gore.
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 21:06   #16 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,236
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Vas dvojica gore, držite se teme bez provokacija ili ćete snosit posljedice!
Wamp je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 21:27   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Imam identično mišljenje o islamu kao i o svakoj drugoj organiziranoj religiji - loše.

Ali samo kratko na temu ovih koji se zgražaju nad islamskim terorizmom. Upitate li se ikad zašto je tako? Šta to čovjeka navede da se rokne na sred neke ulice?

Koja je to perspektiva npr. jednog Palestinca?

Između života u kavezu poput životinje i beskompromisne fanatične borbe meni je potpuno jasno da ljudi biraju ovo drugo.

Prije godinu - dvije scena koja je prikazana na poprilično TV programa - američki vojnici ulaze u jednu bagdadsku džamiju , Amer prilazi ranjenom Iračaninu i spraši mu metak u glavu.

E sad zamislite da isto to gledate na TV-u , ali se radnja odvija u katedrali Sv. Vida u Pragu , umjesto američkog tu je vojnik Saudijske Arabije , a umjesto ranjenog Iračanina Čeh.
Kakva bi onda bila reakcija prosvjećene kršćanske Europe?

A priča o tome kako muslimani kod nas jako cijene i poštuju svoju vjeru. Ajd ne pizdite svega vam. Odrasto sam s njima , najbolji prijatelji su mi bili muslimani. 80% njih u BiH i Hrvatskoj ne ide u džamiju , a pivu dere ko vodu. Dobrom djelu ni svinjetina nije mrska.

Ljudi normalni , ni po čemu bitnom različiti od nas.
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 21:53   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-12-06
Godina: 28
Poruka: 3
blentavi se izdvaja iz mase

ja postujem svaku vjeru,no medutim kako cesto putujem po Bosni i tamo i prespavam.Uzasno je ujutro u 5 kad te probudi onaj njihov hodza sa jutarnjom molitvom,meni se ledi krv u zilama,Znam da to pusta sa cda,ali svejedno mi je to uzasno za cut,cijeli grad odjekuje.Ima puno i vehabija po Bosni i zamotani zena....mislim da su s tom svojom vjerom unazadili Bosnu za sto godina i da ce tamo bit problema s tim
blentavi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 22:23   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-06-06
Poruka: 90
LMATANO3 se izdvaja iz mase

U mojoj bivsoj firmi bila su dvojica muslimana koji za vrijeme posta nisu pili ni jeli cijeli dan. Pogotovo tijekom ljeta kad su imali post. Nije ih smetala ni visoka temperatura a ni asfalt koji su cijeli dan ugradjivali
LMATANO3 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 00:39   #20 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: DANIELcroatia Pogledaj Poruke

http://www.youtube.com/watch?v=7uPcklRx_eo
E za ovo slijedi opomena. A pošto imaš već jednu onda ide malo hlađenje. I još sam lijepo stavila da se vidi da ću djeliti opomene na vrijeđanja i ostale gluposti.

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke

A priča o tome kako muslimani kod nas jako cijene i poštuju svoju vjeru. Ajd ne pizdite svega vam. Odrasto sam s njima , najbolji prijatelji su mi bili muslimani. 80% njih u BiH i Hrvatskoj ne ide u džamiju , a pivu dere ko vodu. Dobrom djelu ni svinjetina nije mrska.

Ljudi normalni , ni po čemu bitnom različiti od nas.
Odrastao si sa muslimanima? Ja ne znam sa kakvima si ti odrastao, ali znam s kakvima sam ja i znam da poprilično paze na svoju religiju, međutim da u vrijeme komunizma nisu smijeli na sva zvona oglašavati da idu u džamiju i slave Bajram. Uostalom kao i svi drugi vjernici različitih konfesija.

To za pivu i svinjetinu ne bi se htjela mješati, ali ne bi ni volila generalizirati. Ja ne znam ni jednog koji jede svinjetinu. Ali baš ni jednog. U Sarajevu sam odrasla s muslimanima, u Njemačkoj su mi u razredu bili Turci, Iranci, Arapi... i znam da nitko nije jeo svinjetinu.
Ali vjerojatno ima onih koji je jedu. Pa nisu svetci.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: islam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111