| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Islam u Znanost forumu; povjesne cinjenice... ima opisano u nekoliko knjiga.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #203 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08 Godina: 1
Poruka: 481
![]() ![]() | Re: Islam Citat:
po kojim pitanjima je islam generalno bolji od npr krscanstva ? p/R | |
| | |
| | #204 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Islam i jesi dosadan opet...zato nemoj vise......tema je islam..ne krscanstvo...
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #206 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Islam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ajmo...Od Islama se puno da naučiti, možda i više nego od ostalih vjera, islam izuzetno cijem kao vjeru... objasnjavanje neka pocne ![]() pogotovo zelim cuti ZENSKE pripadnice islama ! ![]() EXPLAIN ! (hint: vitamin D) p+r |
| | |
| | #207 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam pticica ![]() sorry, ako ovo ikoga vrjedja, rasirena slika po netu, i realna...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 18-06-08 u 12:11. |
| | |
| | #208 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 754
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam Ovo će biti zamiljivo. Čuvajte se ljudi. Jedno je slikice stavljati o Bibliji, Isusu i svećenicima, al ovo može potencionalno biti opasno. ![]()
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #209 (permalink) | |
| One Minute Silence | Re: Islam Citat:
toliko se primitivan i glup, stereotipan da se to ne moze objasnit..... Znas li ti uopste sta je islam? jel sve zene koje nose to su muslimanke, a one koje ne nose nisu? Prema tvojoj logici, svi krscani koji ne nose mantile kao popovi, nisu krscani?
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #210 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Islam Citat:
krscani nose mantile ???? btw nemoj MENI opravdavati burqu s popovim mantilom. OBIJASNI MI ZASTO OVE ZENE (nisu svecenice niti u sluzbi tako da mojne se izmotavat !!!) sebe lisavaju sunca i vitamina D !!! ja sam primitivan i glup. tako je. zato imam tebe (kojemu citiram: mudrost ne ulazi na oči i uši, već na usta...)da mi OBIJASNIS evo i Baliana interesira. ![]() izvoli.pozorno slusam. p+r | |
| | |
![]() |
| Tagovi: islam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:54.