Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Islam u Znanost forumu; ta slika je jadnija od tebe...citaj malo sta ljudi pisu...naravno da postoji ljudi koji koriste vjeru radi opravdanja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-06-08, 09:35   #231 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,298
DinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB
Re: Islam

ta slika je jadnija od tebe...citaj malo sta ljudi pisu...naravno da postoji ljudi koji koriste vjeru radi opravdanja nekih svojih gluposti..i toga ima svugdje...

ja te pitam sto amerika napala irak? koji je razlog?

Citat:
Pravi autor: nebeski plesač Pogledaj Poruke
financiranje terorizma je izlika a nafta je pravi razlog napada na Irak, ne zaboravite da su za vrijeme iransko-iračkog rata ameri bili saveznici iraka, dakle samo financijski interes.
nisi mu trebao govorit...da vidim hocel sam skontat...

@lofi: prestani gledai tv..previse mediji imaju uticaja na tebe

My Baby Does the Hanky (S)Panky
DinoB je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 09:51   #232 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-03-08
Godina: 1
Poruka: 666
lofi se izdvaja iz maselofi se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: nebeski plesač Pogledaj Poruke
financiranje terorizma je izlika a nafta je pravi razlog napada na Irak, ne zaboravite da su za vrijeme iransko-iračkog rata ameri bili saveznici iraka, dakle samo financijski interes.
aha znaci ameri spajaju politicke interese i financijske interese a iracani i ostale zemlje kao ne ???? znaci ameri su bad guys a iracani su good guys ? dobro procitaj sto DinoB tvrdi !!! btw jeli se to meni cini ili se na 9/11 slavilo u islamskim zemljama ??? sto su ti ljudi zapravo slavili ???

p+r
lofi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 09:55   #233 (permalink)
No End In Sight

DinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

stvarno si dosadan sa slikama...citav jebeni svijet zna da su ameri napali iraq "bez razloga".."nema ga".." ne postoji "

ali isto tako citav svijet zna da je u pitanju nafta..i ti sad , kome su mediji napunili glavu glupostima, osporavas to...

i jos ocekujes neko objasnjenje

pa stvarno si nevjerovatan....

DinoB je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 09:56   #234 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
ta slika je jadnija od tebe...citaj malo sta ljudi pisu...naravno da postoji ljudi koji koriste vjeru radi opravdanja nekih svojih gluposti..i toga ima svugdje...
ja te pitam sto amerika napala irak? koji je razlog?

@lofi: prestani gledai tv..previse mediji imaju uticaja na tebe
eto opet uvrede a nema odgovora. ja ne gledam televiziju. ČAEMU ?

ali ajde tracak razuma se nazire kod tebe i to me veseli. daj mi malo jos objasni te "glupe ljude koji koriste vjeru radi opravdanja nekih svojih gluposti".

odgovori na lime ware

odgovori na moja pitanja.

nastavi vrijedjati jer vidim da nemozes bez toga.

p+r
lofi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 10:01   #235 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika nebeski plesač

Datum registracije: 14-04-08
Poruka: 270
nebeski plesač se izdvaja iz mase

vaša razmjena lijepih riječi me ne zanima, amere baš zaboli za demokraciju u iraku, i bin laden je bio u afganistanu saveznik amera, u svakom žitu ima kukolja, negdje više negdje manje, definitivno su ameri možda najveći licemjeri na zemlji, isključivo gledaju svoj financijski i vojnostrateški interes a to je opet novac=prodaja oružja i sl. ostajte mi dobro obojica
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 10:04   #236 (permalink)
No End In Sight

@lofi: da ti odgovorim na tvoja nelogicna pitanja?

na osnovu 1% onih koji propagiraju iskrivljenu sliku islama ti donosis generalne zakljucke?

jesil ti imao premdet Logika u srednjoj skoli?

DinoB je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 10:07   #237 (permalink)
Uvaženi forumas

kolege skrecete s teme !!! ISLAM je topic ISLAM !!! kakvi jebeni ameri.

DinoB ODGOVORI na pitanja i drzi se teme ili djada !

ili otvori temu USA/iraq pa se vidimo tamo.

ali ovdje odgovaraj NA TOPIC !

p+r
lofi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 10:18   #238 (permalink)
No End In Sight

mali smiri se...kome ti govoris djada???

hehehheh

upao si ovdje sa svojim slicicama s neta i seruckas nesto...

odgovore na sva pitanja mozes procitati na prethodne 23 stranice...

DinoB je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 10:20   #239 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Godina: 29
Poruka: 1,350
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: lofi Pogledaj Poruke
aha znaci ameri spajaju politicke interese i financijske interese a iracani i ostale zemlje kao ne ???? znaci ameri su bad guys a iracani su good guys ? dobro procitaj sto DinoB tvrdi !!! btw jeli se to meni cini ili se na 9/11 slavilo u islamskim zemljama ??? sto su ti ljudi zapravo slavili ???

p+r
U ovoj slici ja ne vidim ništa loše!!

Recimo slično se može vidjeti po svadbama u Slavoniji, Dalmaciji...

Jesmo li mi za to teroristi... ljudi malo ste zabrijali...
visio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 10:25   #240 (permalink)
No End In Sight

DinoB je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: islam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114