| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Islam u Znanost forumu; ta slika je jadnija od tebe...citaj malo sta ljudi pisu...naravno da postoji ljudi koji koriste vjeru radi opravdanja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #231 (permalink) | |
| No End In Sight | Re: Islam ta slika je jadnija od tebe...citaj malo sta ljudi pisu...naravno da postoji ljudi koji koriste vjeru radi opravdanja nekih svojih gluposti..i toga ima svugdje... ja te pitam sto amerika napala irak? koji je razlog? Citat:
@lofi: prestani gledai tv..previse mediji imaju uticaja na tebe
__________________ malosutra.org ______________ My Baby Does the Hanky (S)Panky ![]() | |
| | |
| | #232 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-03-08 Godina: 1
Poruka: 666
![]() ![]() | Re: Islam Citat:
![]() ![]() p+r | |
| | |
| | #233 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Islam stvarno si dosadan sa slikama...citav jebeni svijet zna da su ameri napali iraq "bez razloga".."nema ga".." ne postoji " ali isto tako citav svijet zna da je u pitanju nafta..i ti sad , kome su mediji napunili glavu glupostima, osporavas to... i jos ocekujes neko objasnjenje ![]() pa stvarno si nevjerovatan....
__________________ malosutra.org ______________ My Baby Does the Hanky (S)Panky ![]() |
| | |
| | #234 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Islam Citat:
ali ajde tracak razuma se nazire kod tebe i to me veseli. daj mi malo jos objasni te "glupe ljude koji koriste vjeru radi opravdanja nekih svojih gluposti". odgovori na lime ware odgovori na moja pitanja. nastavi vrijedjati jer vidim da nemozes bez toga. p+r | |
| | |
| | #235 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 270
![]() | Re: Islam vaša razmjena lijepih riječi me ne zanima, amere baš zaboli za demokraciju u iraku, i bin laden je bio u afganistanu saveznik amera, u svakom žitu ima kukolja, negdje više negdje manje, definitivno su ameri možda najveći licemjeri na zemlji, isključivo gledaju svoj financijski i vojnostrateški interes a to je opet novac=prodaja oružja i sl. ostajte mi dobro obojica
__________________ điha vjetre vrijeme je za promjene |
| | |
| | #236 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Islam @lofi: da ti odgovorim na tvoja nelogicna pitanja? na osnovu 1% onih koji propagiraju iskrivljenu sliku islama ti donosis generalne zakljucke? jesil ti imao premdet Logika u srednjoj skoli?
__________________ malosutra.org ______________ My Baby Does the Hanky (S)Panky ![]() |
| | |
| | #237 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Islam kolege skrecete s teme !!! ISLAM je topic ISLAM !!! kakvi jebeni ameri. DinoB ODGOVORI na pitanja i drzi se teme ili djada ! ili otvori temu USA/iraq pa se vidimo tamo. ali ovdje odgovaraj NA TOPIC ! p+r |
| | |
| | #238 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Islam mali smiri se...kome ti govoris djada??? hehehheh upao si ovdje sa svojim slicicama s neta i seruckas nesto... odgovore na sva pitanja mozes procitati na prethodne 23 stranice... ![]()
| | |
| | #239 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,350
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam Citat:
![]() Recimo slično se može vidjeti po svadbama u Slavoniji, Dalmaciji... Jesmo li mi za to teroristi... ljudi malo ste zabrijali... ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: islam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.