| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Islam u Znanost forumu; Mislila sam da poznajem čovjeka.....išli smo u isti razred 4 godine....bili nerazdvojni....i odjedanput PUKO!!!! Ne znam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07 Godina: 25
Poruka: 244
![]() | Re: Islam Mislila sam da poznajem čovjeka.....išli smo u isti razred 4 godine....bili nerazdvojni....i odjedanput PUKO!!!! Ne znam kako se to zove ,ali ja bi ga malo u ludnicu, nije mi to čista posla..... |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam Kad pogledam, religija zna vise da sjebe coveka, nego sto mu dobrih stvari donese u zivotu. Ko veruje - neka veruje za sebe, ko ne veruje - njegova stvar... Ne delim ljude po tome koje su vere/nacije, vec svakog coveka posmatram kao pojedinca, nebitno gde pripada...I ide mi na zivce kad neko non-stop prica o veri i istice ko je/sta je...i Islam je valjda slicna religija Hriscanstvu, tj. skoro sve je isto, samo se drugacije zove... A ti extremisti? Pa, svaka grupa, bilo verska, ili neka druga, ima svoje 'crne ovce'... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-08-07 Godina: 22
Poruka: 1
![]() | Re: Islam pozdrav za vrijeme komunizma ljudi su bili napustili vjeru,svi i katolici i pravoslavci i muslimani,sad nakon rata je puno bolje po tom pitanju.Sad u SA kad odes ima puno pokrivenih zena sto prije rata nije bio slucaj,isto su dzamije pune za vrijeme dzumme(petkom),ja mislim da isto vazi i za crkve nedjeljom sto se tice alkohola,vecina muslimana SIROM SVIJETA pije alkohol a kad im spomenes svinjetinu svi se zgroze-u islamu je veci grijeh piti alkohol nego jesti svinjetinu,al to oni nece da shvate. Zadnji Uredio bosanka_888 : 08-08-07 u 19:49. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam Citat:
Katoličke crkve su i prije rata bile pune. Pravoslavne nisu , a nisu ni danas. Bar u mom kraju. | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 558
![]() ![]() ![]() | Re: Islam Vjera i crkva...odavno je crkva napustila vjeru Islam,vjera u dobro i plemenito kao i druge vjeroispovijesti,teži čovjeka učiniti boljim prema sebi i drugima... Vidjeh jednom u jednoj kapelici tri riječi koje bi trebale biti misao vodilja svim vjeroispovjestima..."8og je dobro"
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-10-07
Poruka: 1
![]() | Re: Islam Dragi moji, evo jedan odgovor iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Kad sam dolazila ovdje znala sam samo osnovne stvari o islamu.Sada svaku sitnicu, ukljucujuci EID dane,Iftar,Umrah,Suhur,Ehram,Azan... Odgajana sam u katolickoj obitelji,jos uvijek se molim prije jela,spavnja,idem u katolicku crkvu itd. Kad procitam ovakve smjesne stvari,tj.ciste predrasude "Svi muslimani su teroristi",ne znam kako da odreagirm. Jednostavno nemam vremena ni volje razuvjeravat takve ljude,a nema ni smisla ,jer taj (ociti zatucanac) to nikad ne bih shvatio. Udana sam za muslimana, a govorim o muslimanu koji nosi Dish dash, (kako bi mnogi od vas rekli,plahtu i krpu na glavi),prica arapski,pokusava se molit 5 puta dnevno,posti cijeli Ramazan,ide u Holy Kabul i vodi nasu djecu u dzamiju.Naravno da i ja to prozivljavam s nijm,ta netko mu treba kuhati nakon sto sunce zade. Takoder moja djeca znaju za Bozic i Uskrs, Veliku Gospu,idu u crkvu,mole se Isusu...kad su ljudi normalni i civilizirani...Sta da kazem. Naravno da nikad necu obuci Abaju (tradicionalnu odjecu), ali cu uvijek postivaiti njihovu vjeru, a i moj muz moju, sto je i bio razlog zasto smo impresionirali jedno drugo. Udana sam za divnoga,visoko obrazovanog covjeka,s kojim imam dvoje djece i zivot kakav neki samo mogu pozeljeti i ni slucajno nemam vremena neobrazovanim ljudima koji se nisu makli van granica Hrvatske,a nadasve uzet si vremena i procitat nesto o islamu, objasnjavat kako nisam udana za terorista samoubojicu. btw.Upravo slusam molitvu sa najblize dzamije. ![]() |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam Citat:
![]() | |
| | |
| | #38 (permalink) | ||
| No End In Sight | Re: Islam Citat:
Ja u Tuzli (200 000 stanovnika) vidim zamotanu zenu svaka 3 mjeseca.... A to sto te đamije bude nemam pojma...ja sa svog balkona vidim đamiju i nikad me u zivotu nije probudila...vehabija puno???? mozda u zenici... u sarajevu i tuzli ja ih nisam vidio....aaa sjetio sam se...ima blizu tuzle jedno vece selo Kalesija...tamo ih ima, tako sam cuo.... Citat:
Ja sam Musliman i isao sam na ponocku sa drugaricom..i bio sam par puta u crkvi... a ni u đamiji nisam bio vise nego u crkvi.. u ostalom svi smo mi isti..južni slaveni... bosanci,srbi,hrvati......
__________________ malosutra.org ______________ My Baby Does the Hanky (S)Panky ![]() | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: islam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:38.

Jednostavno nemam vremena ni volje razuvjeravat takve ljude,a nema ni smisla ,jer taj (ociti zatucanac) to nikad ne bih shvatio.