| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Isus Dolazi u Znanost forumu; Hm, zašto ljudi idu u bolnicu kad imaju HorusHaya?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-06-06 Godina: 26
Poruka: 16
![]() | Re: Isus Dolazi Citat:
ali ili kontradiktiraš samog sebe ili si se izrazio potpuno krivo kažeš da su oba dva Zavjeta - Istina, a govoriš da je JAHVE BOG - demon a ako ne živiš po knjizi - onda ne živiš niti ne držiš Zapovjedi Riječi ako ne živiš od knjige - onda se suprostavljaš Pavlovim riječima da živi od Evanđelja i ta knjiga je Živa Rijeć Božja, tako da i živi se u njoj da li ti razumiješ što ja želim reći? Isus ili Jahve? Iv 10,30 Ja i Otac jedno smo." | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 31
![]() | Re: Isus Dolazi Danijele9: 1. Gdje rekoh da je Jahve nešto drugo doli demon. 2. NIGDJE, NIGDJE ne piše ime Božje. OTKUD ti to da je ime Oca koje koristi Isus - Jahve. 3. Zato i pišem Bog i bog. Upravo sam dobio odgovor. Tvoj bog jest Jahve. Zato si me i pitao. Jahve mrzi Goyime. Jahve mrzi muslimane. On je demon. Lud, krvožedni, ljubomorni sluga Sotone. bog rata, osvete. Da jesam Musliman, što bi učinio? Mrzio me? Kužiš? Neka te Duh Sveti vodi i Duh Istine ti pomogne. P.S "Chanelling" su postovi kojima si otvorio teme. A ne Ljubav i Svjetlo Kristovih riječi. Zadnji Uredio 20-40 : 25-06-06 u 23:43. |
| | |
| | #44 (permalink) |
![]() | Re: Isus Dolazi moj Bog je JAHVE, ISUS KRIST I DUH SVETI a je ne mrzim nikoga...kao pratiš Isusa a ne vršiš zapovjedi: Mt 7,1 "Ne sudite da ne budete suđeni! neću ti ni reći što mi Duh Sveti govori o tebi... Bože, oprosti mu, jer ne zna što čini ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() | Re: Isus Dolazi Kad je Jahve, Bog, sazdao nebo i zemlju... (Post 2:4) Ime se spominje u Bibliji 6823 puta... inače na hebrejskom ovo "Jahve, Bog" je "YHWHELOHIM" kako hebreji su uzimali ime Boga presvetim za izgovaranjem, samoglasnici su izuzeti tako da je napisano YHWH, odnosno Yahweh |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-03-06 Lokacija: XsX Godina: 22
Poruka: 290
zbog njega su brijem ekipa iz nocne more presla na z1........ ![]()
__________________ rated R superfreeek | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-03-06 Lokacija: XsX Godina: 22
Poruka: 290
![]()
__________________ rated R superfreeek | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 31
![]() | Re: Isus Dolazi Frcko, okreni se... Danijele9, o kojoj Bibliji ti govoriš ? Ja uopće ne sumnjnjam da vaša Sekta ima SEBI PRILAGOĐENU verziju. Vaši slovoslagari svaki put riječ bog zamijene ...., jel'. Isus to IME nikada nije rekao. A mogao je, da je po vašem. Stoga sačuvajte Russelovu priču za sebe. Unutar vaše sekte koristite je koliko god želite... Vaša briga nisu ljudi kao ovaj trol iznad, nego ljudi koji ne znaju tko ste vi. Danijele9, u Starohebrejskom PISMU nema samoglasnika. Nisu izbačeni, NEMA IH. NE POSTOJE. Kao i vi. Samo to još neznate. ELOHIM je množina. MNOŽINA kojom se (do)zovu Pali Anđeli, Semjazina banda, kužiš... ![]() P.S Tvoji ti dobro govore: -Pusti to... Koliko "preobraćenja" trebaš postići za korak dalje u vašoj hijerarhiji... I'm just curious. Zadnji Uredio 20-40 : 26-06-06 u 07:25. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Isus Dolazi Kak vam se samo da ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: dolazi, isus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Narodnost Isusa | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 28-02-05 20:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:45.