| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Isus Dolazi u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: 20-40 Frcko, okreni se... Vaša briga nisu ljudi kao ovaj trol iznad D vec sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-03-06 Lokacija: XsX Godina: 22
Poruka: 290
![]() | Re: Isus Dolazi Citat:
vec sam brijo da ces rec da sam sotona.............. 20-40............sagni se................ ![]()
__________________ rated R superfreeek | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 31
![]() | Re: Isus Dolazi Trolovi, pročitajte TOPIC. Ako vam nije po volji, u skokovima... Danijele9: Čitam jutros post-ove. Izranjaju mnoge stvari. Npr. prvo želiš doznati dali sam musliman. Jako te to zanima... Kada pročitaš da NISAM, tvoj umić je zbunjen. Nemaš "ladicu" za tako što, zar ne? ETIKETIRANJE otpada. Drugo, pitaš se, kako netko poput mene može vjerovati u Boga, ali ne u bogove Pentateuha. Tebi je lakše nadovezati se na suludu sintezu dva zavjeta, jer riječi Isusa tebi ne daju odgovore, ne rezoniraju s tvojom dušom. Zato i posežete u Stari Zavjet, za mene samo skup povijesnih pričica koje su pisali vama slični. Kojima treba bog koji kolje žene, djecu i starce, govori o zatiranju sela, plemena, naroda. Istog boga imaju svi luđaci koji trebaju opravdanje za zlo koje čine. I na jednoj i na "drugoj" strani. Vaš bog više puta naređuje ubijanje nego što se spominje njegovo ime. Tvoj bog je - ponavljam - lud, bijesan, krvožedan. Za vas, za tebe je, izgleda, nemoguće živjeti po nekoliko stranica evanđelja. Od istine i ljubavi bi izgorili. Kad ti očita stvar promiče, nadograđuješ zid gluposti. Tvoje cigle su "vjerovanje" u Bibliju. NE MOŽEŠ vjerovati u Knjigu. Tvoja cigla je "Crkva". NE MOŽEŠ vjerovati - u organizaciju. Tvoja cigla je "Jahve, Isus Krist i Duh Sveti". NE MOŽE se vjerovati i u Sotonu i Isusa. Vašu glad moraju utažiti "kanalizirani" demoni, jer vaš bog šuti, već dugo. Zauzet je organiziranjem zla. Sve se svodi na jedno - tko god bio Bog, jedino Krist vodi k njemu, zar ne ? |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Isus Dolazi Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #55 (permalink) | ||||
| Starter Datum registracije: 15-06-06 Godina: 25
Poruka: 16
![]() | Re: Isus Dolazi ti kažeš: Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
| ||||
| | |
| | #56 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 31
![]() | Re: Isus Dolazi Doktore Lovel, ti si u pravu... ![]() Danijele9, pročitaj Lovelov post. Ogledalo, D9, kužiš... Dr. Lovelu, kako ti uspjeva s tako malo riječi ne reći ništa. Takav si rođen ili te mamica tako naučila? P.S Jehovine svjedoke zaustavljaju jedino zatvorena vrata. Zadnji Uredio 20-40 : 26-06-06 u 15:33. |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Isus Dolazi Citat:
Za tako malo riječi ti je trebalo pola dana za nešto smislit:čekić :čekić :čekić Ej, ajde vas 2 nastavite lijepo voditi ljubav i ostavite nas skromne duhom da kibiciramo ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dolazi, isus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Narodnost Isusa | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 28-02-05 20:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:25.