| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Isus Dolazi u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: automaton [/b][/b] Istina! Dolazi u siječnju. Garant. Ne, predviđaju snijeg!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Isus Dolazi Isus Krist ne dolazi i neće doći. Isus Krist nije zaseban i odijeljen Bog koji je pored Boga Oca, Boga Duha Svetoga. Kad bi on mogao doći, to bi značilo da je kršćanstvo politeizam, da Bog nije jedan i troosoban, nego da je mnoštven, tj. točnije rečeno da su trojica. |
| | |
| | #73 (permalink) |
| charolastra | Re: Isus Dolazi Bog je jedan ali su tri Božanska lika, Otac, Sin i Duh Sveti ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #75 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Isus Dolazi Koje ovaj 40-20 fiksne ideje ima.Nemreš ga uhvatit ni za glavu ni za rep! Kaj misliš da si Boga za bradu primil! Pravi se pametan,govori o demonima i svašta zabrijava,pročitajte sve skupa pa čete vidjet kak je ovo totalno zbrkano i ludo! A ti 40-20 ak ikad više posjetiš forum i ovu temu,prestani se razmetat s tim intelektualnim riječima,jer neče to kaj ti pišeš zbog toga postati suvislije jer je ludo molim te potraži pomoč! (grrrrrrrrrr demoni)![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #76 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,958
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Isus Dolazi super su mi ovi novovareni egzegeti po forumima. stvarno nema smisla reći ništa i upropastiti zabavu.
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-05-08
Poruka: 22
![]() | Re: Isus Dolazi Pa cujte...Ako ste PRAVI KRSCANIN, dosljedan Bibliji u potpunosti, definitivno je da trebate vjerovati u Isusov drugi dolazak. Tim vise sto sama Biblija govori u vise navrata o tom velikom dogadjaju. Recimo Matej 24 ili Marko 13. To je njegov tkzv. na latinskom, advent kada ce doci na Zemlju da sudi zivima i mrtvima i kada jednu grupu ljudi ili vjerne spasava a drugu ili nepokajane, unistava za svu vjecnost zajedno sa sotonom i svim posljedicama grijeha. To kaze Biblija a ne ja..izvolite citati i uvjeriti se. Matej 7, 21.13.27 ![]() |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Isus Dolazi Citat:
morali bi osnovat novu sektu
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-05-08
Poruka: 22
![]() | Re: Isus Dolazi Pa cuj, 100% si u pravu. Danas ako hoces biti religiozan si prosto prisiljen osnivat novu sektu, zajednicu ili crkvu ili sta vec, jer kada pogledas postojece i sta uce i kako se ponasaju i kakav im je odnos prema svijetu i koliko su off, uzmi Bibliju, Kuran, Bagavadgitu ili koju drugu knjigu i osnuj svoju vjeru jer ces tako mnogo bolje proci nego da postajes nesto od vec postojeceg. Nemamo pojma vise ni ko pije ni ko placa. Ali bi trebalo detaljno izanalizirati vjerovanja postojeceg da slucajno ne bi pogrijesili i izmisljali toplu vodu..mozda je neko ipak posten i ima odgovore na pitanja. Ko zna? Na nama je da istrazujemo i iznalazimo odgovore kako znamo i umijemo. Mislim da ako zelis biti religiozan onda se vrijedi pomuciti u moru svega nam ponudjeno i pokusati pronaci ono pravo...ako ne zelis, niko ti ne moze pomoci. ALI JE BITNO TRAZITI ne biti obican statista koji guta sve sto mu se ponudi, biti kritican prema svemu sto ti drugi poturi pod nos ili tradicionalno vjerujes, ako ista vjerujes..po meni je bolje biti posten vjernik i do kraja odan svojoj knjizi nego neposten koga ne mozes uhvatiti ni za glavu ni za rep. Ako cemo kalkulisati, onda je bolje i ne biti nikakav vjernik..vise se isplati ovako neko biti nesto sto sustinski i nemas pojma sta je, biti podlozan manipulacijama, spajati nesto nespojivo u osobnim fantazijama/pokusajima i sl. Iako nas postmoderni svijet misli da svako ima svoju istinu, najpostenije bi bilo biti ili dosljedan u potpunosti bilo kojoj knjizi za koju smo uvjereni da je ok ili ne vjerovati ni u sto...da nas dzabe glava ne boli! ![]() ![]() ![]() Pokušavam doći do istine, a ne činjenica, i dovoljno sam star da ih znam razlikovati Jerzy Kosinski - ova poslovica ti je genijalna stvar! Svaka cast! Zadnji Uredio platony : 05-06-08 u 14:36. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dolazi, isus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Narodnost Isusa | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 28-02-05 21:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:42.

(grrrrrrrrrr demoni)
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!