Wikipedia
Raspravljate o temi Isus rođen 16. 3.?! u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; Rodjen 16/03?! Evo link na wiki: Jesus - Wikipedia, the free encyclopedia...
Wikipedia
The only principle that does not inhibit progress is: anything goes.
Eh kad bi se malo bolje znala teologije ili barem neke osnove onda bi znali zašto nije rođen na Božić...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Pa sto nije? Nemam ja pojma nis o religijama, vjerama i tom... Ne zanima me ni 5 grama...
zašto onda čitaš o Njemu na wikipediji?![]()
Pa ako te ne zanima onda ti nemam ni vremena ni volje objašnjavati iliti ga trubiti u prazno.![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Koga boli đoka sta pise krivi datum..
Ima tih gresaka po wikipediji previse,samo se pitam jel to ljudi pisu namjerno iz zajebancije ili ima previse glupih ljudi
every damn Sunday
ima puno grešaka, da
Možeš li reći gdje to točno piše, jer to nisam pronašao.
I ja neznam kaj vi čitate na wikipediji da ima toliko grešaka, ja ju koristim u svrhe računarstva, pa mogu reć da nisam pronašao neku grešku.
A osim toga jedan članak na wikipediji ima puno referenci, greška se uvijek može potkrast, ali da baš ima masovno puno grešaka ne vjerujem.