| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo u Znanost forumu; DNEVNIK.hr Citat: ... Cameron se vratio 27 godina unazad, kada su izraelski radnici iskopavali temelje za nove zgrade u Talpiyotu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo DNEVNIK.hr Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Ah kaj misliti?! Lijes star 2000 godina?! Baš me zanima kako će to izvesti, mislim na dokazivanje da je to Isus (povijesni Isus). Vidim da je u modi isfuravati se na Dan Browna i teorije zavjere. Uvijek dobro pali i uvijek se izvuče dobar profit.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo za 10 godina će biti Hrvat, ko i Maradona ![]() Ne vjerujem da to može uzdrmat crkvu, čak i ako bude dokazano.
__________________ ...over and out for a while... Zadnji Uredio wonderwall : 26-02-07 u 00:10. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Nije Maradona nikad ni bio Hrvat, a to što su mu dvojica djedova (ako me sjećanje ne vara) Hrvati nije plod nikakve naše fikcije nego u s tim došli Argentinci... ![]() A to da Isus može Ispasti Eskim- uopće ne sumnjam u 'dokumentarcu' koji radi netko iz Hollywooda (i to još odgovoran za 'Titanic'). Kako je krenulo s 'propagandom' (kod nas na teveju pričaju kako je on otkrio grobnice) izgleda da su mu 'dokumentaristički' uzori bili Moore i Riffenstahl. :\
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Hehe, ne bih ni postao u O.T. da je samo o njemu, al' mi je došlo usput kad sam postao o Cameronu. Valjda ga je časna u osnovnjaku mlatila s ravnalom, pa će joj on pokazati tko je glavni kad sam i vlastoručno sruši mit o Kristu. :rolleyes
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Purger | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Citat:
Što se tiče teme...ja sam otvoren za sve opcije,može biti istina ovo sa Cameronom a i ovo što teica kaže...obična patka....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: james cameron, krscanstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:50.

ne vidim kako bi to moglo uzdrmati 2k godina dresure pardon naukovanja o Isusu & co.