Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo u Znanost forumu; DNEVNIK.hr Citat: ... Cameron se vratio 27 godina unazad, kada su izraelski radnici iskopavali temelje za nove zgrade u Talpiyotu, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-02-07, 21:24   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo

DNEVNIK.hr

Citat:
...
Cameron se vratio 27 godina unazad, kada su izraelski radnici iskopavali temelje za nove zgrade u Talpiyotu, predgrađu Jeruzalema. Zemlja je otkrila 2.000 godina staru pećinu s 10 kamenih lijesova. Pozvali su arheologe, te lijesove odnijeli na ispitivanje.Stručnjacima je trebalo 20 godina da dešifriraju imena s grobnica. A kad su to napokon uspijeli, ona su glasila: Isus, sin Josipa, Marija, Mary, Mathew, Jofa i Juda, sin Isusa.
.....
Ali James Cameron će dokazati da ti lljesovi pripadaju Isusu i njegovoj obitelji. Cameron će održati press konferenciju u ponedjeljak u New Yorku kada će otkriti tri lijesa, navodno ona koji pripadaju Isusu iz Nazareta, njegovoj majci Mariji i ženi Mariji Magdaleni.
kaj mislite?
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 22:39   #2 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo

Ah kaj misliti?!
Lijes star 2000 godina?! Baš me zanima kako će to izvesti, mislim na dokazivanje da je to Isus (povijesni Isus).
Vidim da je u modi isfuravati se na Dan Browna i teorije zavjere. Uvijek dobro pali i uvijek se izvuče dobar profit.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 23:01   #3 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

I da se s 1000000 % sigurnošću dokaže da je istinski Isus bio eskim ne vidim kako bi to moglo uzdrmati 2k godina dresure pardon naukovanja o Isusu & co.
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 23:09   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 19
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Eskim hahahhahahahhahahahhaha

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 00:07   #5 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

za 10 godina će biti Hrvat, ko i Maradona

Ne vjerujem da to može uzdrmat crkvu, čak i ako bude dokazano.

Zadnji Uredio wonderwall : 26-02-07 u 00:10.
wonderwall je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 00:14   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,662
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Nije Maradona nikad ni bio Hrvat, a to što su mu dvojica djedova (ako me sjećanje ne vara) Hrvati nije plod nikakve naše fikcije nego u s tim došli Argentinci...

A to da Isus može Ispasti Eskim- uopće ne sumnjam u 'dokumentarcu' koji radi netko iz Hollywooda (i to još odgovoran za 'Titanic'). Kako je krenulo s 'propagandom' (kod nas na teveju pričaju kako je on otkrio grobnice) izgleda da su mu 'dokumentaristički' uzori bili Moore i Riffenstahl. :\
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 00:25   #7 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

znaš šta sam htio reć, nema razloga da se ode u oftoppic o maradoni
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 00:32   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,662
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Hehe, ne bih ni postao u O.T. da je samo o njemu, al' mi je došlo usput kad sam postao o Cameronu. Valjda ga je časna u osnovnjaku mlatila s ravnalom, pa će joj on pokazati tko je glavni kad sam i vlastoručno sruši mit o Kristu. :rolleyes
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 14:15   #9 (permalink)
banned

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,587
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

budaletina stara prolupana, izgleda da oštro nastavlja sa žanrom SF-a

"Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru"
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 17:51   #10 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,597
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ah kaj misliti?!
Lijes star 2000 godina?! Baš me zanima kako će to izvesti, mislim na dokazivanje da je to Isus (povijesni Isus).
Vidim da je u modi isfuravati se na Dan Browna i teorije zavjere. Uvijek dobro pali i uvijek se izvuče dobar profit.
Svaka čast na vjeri i žestini kojom je braniš.Ne dopusti da te išta pokoleba...

Što se tiče teme...ja sam otvoren za sve opcije,može biti istina ovo sa Cameronom a i ovo što teica kaže...obična patka....

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: james cameron, krscanstvo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103