| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: teica Ah kaj misliti?! Lijes star 2000 godina?! Baš me zanima kako će to izvesti, mislim na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,288
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Slazem se s Teicom... nema sanse da se tu uspije ista dokazat....
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Osobno ne vidim zakaj ne bi bilo moguće da je Isusov život bio malčice drugačiji nego što je napisano u Bibliji. Prije nekog vremena su pronađeni svisci kraj Mrtvog mora (iz doba kad je Isus živio), koji također ukazuju na drugačiji život (ustvari na neki način i podržavaju ovo kaj Cameron kaže). Ko može reći da je Biblija 100% točna po tom pitanju? |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Purger | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Teica bu ti rekla da je to tako i amen ![]() Ne pitaj zašto...samo vjeruj da je to tako i jedino ispravno....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #14 (permalink) | ||
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 5,029
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Citat:
Citat:
__________________ "Ti nisi vrijedna toga truda. Od tebe mi nikakve koristi nije, ostani gdje jesi i idi na dno kao stvorenje čiji život vrijedan spasa nije." No kad sam promislio, uzeo sam je. Daniel Defoe | ||
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,972
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Ma daj. Uopće se ne može dokazati nešto na osnovi lijesa starog 2000 godina. Može se samo nagađati. I što iz toga proizlazi: vjernici će vjerovati i dalje, ateisti će stati uz heretičke teze..... Jedino što ce gosp cameron potopiti il da kažem "utopiti" je lova |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Purger | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo A zašto bi itko išta dokazivao !? Zašto vjernici traže da se dokaže da je to Isusov lijes ? Kad pitaš vjernika nešto vezano za Bibliju ili tražiš dokaz da Bog postoji onda je njihov odgovor...VJERUJ ! Zašto se jednostavno ne bi vjerovalo da je to Isusuv lijes....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Eto, jednostavno i točno rečeno. Tko vjeruje vjerovat će i dalje, tko ne neće. I točka.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Banned | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Citat:
Naslov je senzacionalistički, ali je copy-paste s originala i potiče raspravu. Neće Cameron pokopat kršćanstvo, ono je ipak preraslo neke granice ... sve u svemu, po meni jako zanimljiva tema. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,862
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Zašto se ne bi vjerovalo da je to njegov lijes? Ako si gledao HTV-ove vijesti u kojima arheolog koji je našao taj grob kaže da to on nikad nije izjavio nego je čista Cameronova interpretacija (ako se ne varam izjavio je da on misli da to nije grob Isusa Krista), te da su ta imena bila prilično česta u to vrijeme (mislim da je rečeno da se npr. 48% žena na tom području zvalo Marija)...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Purger | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Gledao sam... Pa šta onda ako je to Cameronova interpretacija ! Ja samo pitam : Zašto se jednostavno ne bi vjerovalo ? Zar nije i Biblija nečija interpretacija navodnih događaja...ili ima povjesne temelje ?
| | |
![]() |
| Tagovi: james cameron, krscanstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:23.